405
0
Credit CMB a luat numele companiei internaționale Mikro Kapital (P)
405
0

Compania de creditare nebancară Mikro Kapital din Republica Moldova are o nouă identitate de brand după șase ani de activitate sub numele Credit CMB, demonstrând că merită încrederea și fidelitatea clienților săi, care se datorează, în primul rând, unei echipe responsabile și inovative.

Rebranding-ul companiei Mikro Kapital Moldova (ex-Credit CMB) a fost anunțat în cadrul evenimentului oficial, la care au fost prezenți clienții fideli a companiei, partenerii și oaspeții internaționali, care fac parte din top management-ul Grupului Mikro Kapital.

Grigory Chorayan , vicepreședinte Mikro Kapital Group (Luxembourg), Președintele Consiliului de Administrație, membrul Consiliului de Supraveghere al companiilor de microfinanțare și factoring din Republica Moldova, România, Rusia și Tajikistan, prezent la eveniment a menționat că a fost luată decizia de a trece la numele unic pe plan internațional Mikro Kapital,  un grup prezent în peste 18 țări ale lumii. 

Pe piața din Republica Moldova compania  va fi sub numele de Mikro Kapital Company SRL. Top managementul Mikro Kapital este încrezător că rezultatele financiare foarte bune înregistrate de Credit CMB ani la rând au pregătit terenul pentru noi abordări și proiecte de succes la nivelul întregului grup financiar, sub semnul noii identități vizuale Mikro Kapital. 

Sergiu Țurcanu, CEO, Mikro Kapital Moldova a declarat că Echipa Mikro Kapital Moldova este formată din tineri profesioniști, dinamici, cu o experiență vastă în creditarea întreprinderilor mici și mijlocii, aplicând tehnologiile avansate a instituțiilor financiare din Europa de Vest.

Portofoliul Mikro Kapital din Republica Moldova include produse şi servicii moderne destinate IMM-urilor, companiilor mari şi persoanelor fizice, oferite prin intermediul soluțiilor complexe de finanțare şi gestionare a afacerilor.  

În cadrul evenimentului toți participanții au primit cadouri din partea companiei, iar clienții Mikro Kapital au participat la tombolă cu premii , iar cei mai norocoși au primit certificate cu reduceri la accesarea creditelor.

De asemenea a fost organizată o inițiativă de caritate cu colectare de fonduri pentru procurarea fructelor proaspete pentru copilașii din orfelinat, iar compania Mikro Kapital a donat calculatoare Centrului Maternal ”Pro-Femina” din Hîncești și Centrului multifuncțional de asistență socială "Nufărul Alb" din satul Glinjeni, raionul Fălești. Scopul acestei acțiuni fiind dublu: copii fericiți și susținerea producătorilor autohtoni.

Mikro Kapital Moldova poate fi caracterizată print trei cuvinte: transparență, flexibilitate și rapiditate. 

Ne găsiți în orașele: Chișinău, Bălți, Soroca, Drochia, Comrat și Edineț,  urmând să mai deschidem sucursale   ca să fim cât mai aproape de clienții noștri și să ne consolidăm prezența în Republica Moldova.

Detalii pe www.mikrokapital.mdsau vizitează una dintre sucursalele noastre:

Chișinău, str. Puskin 45, bloc B, et.1, MD 2005, tel.: 0(22) 62-88-22 

Bălți, str. Ștefan cel Mare 39/3, MD 3100, tel.: 0(231) 5-92-22 

Comrat, str. Gălățeană 11, et. 1, of.2, MD 3801, tel.: 0(298) 2-71-11

Soroca, str. Independenței 75/4, of. 7, MD 3000, tel.: 0(230) 6-80-82 

Drochia, str. 31 August 1989, 33, et.2, MD 5200, tel.: 0(252) 6-80-82 

Edineț, str.Independenței 55/5, MD 4601, tel.: 0(246) 3-02-22

https://www.facebook.com/MikroKapitalMoldovaBranch/

Citește și
article image
Motivul pentru care o tânără a furat cardul de credit al...
0
183
article image
Moldova va cere un credit de urgență pentru a cumpăra și...
0
184
article image
Moldova speră să obțină de la UE un credit pentru...
2
100
article image
Avocat: O femeie, condamnată la 9 ani de detenție pentru...
0
870