main logo
1492

Construct Depo: Centru comercial de tip nou pentru Moldova ®

A mai rămas puțin timp până la deschiderea oficială a centrului comercial Construct Depo.

Construct Depo: Centru comercial de tip nou pentru Moldova ®

Între timp, dorim să povestim, prin exemplul unui magazin, despre conceptul complexului și de ce Construct Depo este considerat a fi „centru comercial de tip nou (pentru Moldova)”.  

Cu toții facem cu regularitate cumpărături la super- și hypermarketuri. Și ne este cunoscută situația, când pe rafturile infinite sunt plasate mărfuri de același tip. Cum să alegi cel mai bun iaurt din 50 de tipuri, propuse la alegere în magazin?

Iar când consumatorul trebuie să aleagă un produs de folosință îndelungată, cum ar fi, de exemplu, electrocasnice incorporabile, situația devine și mai complicată. Aici gama de prețuri și modele este extrem de mare. Care din modele propuse ar fi cel mai reușit din punct de vedere al bugetului și necesităților consumatorului? Mai mult, nimeni nu poate fi specialist în toate domeniile, iar inovații tehnologice apar pe piață anual.

Într-un magazin mare e complicat să vorbești cu un consultant. El oferă informația, care trebuie minuțios analizată de consumator, pentru a adresa următoarea întrebare. Iar până aceasta este formulată, consultantul trece deja la alți clienți. Așa situații apar destul de des, nu?

În scopul evitării unor astfel de situații neplăcute, se deschid show-room-uri mici, unde oamenii vin cu scopul de a beneficia de sfaturi detaliate și a face o alegere corespunzătoare. Centrul comercial de tipul “totul pentru casă și grădină” Construct Depo va activa anume în baza acestor principii. De exemplu, aici a fost deja deschis un mic show-room al companiei Integrateh SRL, care aduce în Moldova electrocasnice  incorporabile de la trei branduri: Midea, Tornado și Backer.

„Deseori cumpărătorii aparatelor electrocasnice aleg pentru bucătărie tehnica incorporabilă, care este comodă și ergonomică, deci se încadrează organic în interioare”, - spune directorul companiei Integra, Irina Cuzimina. “În bucătărie pot fi incorporate mașini de spălat, frigidere, cuptoare, mașini de spălat vase, hote și suprafețe de gătit”.

De exemplu, suprafețe de gătit pot fi pe gaz, electrice, combinate sau cu inducție. Variază și suprafața lor: din inox, emailată, din sticlă călită. Grilaj poate fi din oțel emailat sau fontă.  Panoul de control poate fi plasat lateral sau frontal. Plita poate fi de culoare antracit, bej, albă, metalică, neagră și cu control de gaze sau de tipul Eco Line. Mai sunt încă zeci de parametri, care influențează prețul, funcționalitatea și aspectul exterior al produsului.   

„Consultanții noștri au sarcina de a-i ajuta pe consumatori să facă o alegere corectă”, - menționează Irina. “Cu toate acestea, ei nu se vor simți incomod, deoarece noi vom avea timp să-i ascultăm și să acordăm toată atenția comenzii respective. Mai mult, clientul va avea un manager personal. Așa, procurând din magazinul nostru un produs, cumpărătorului îi sunt propuse serviciile managerului, care va fi întotdeauna la curent cu necesitățile acestuia. Plus, acesta obține și legătura directă cu directorul companiei (adică, cu mine). Dacă apar probleme, nemulțumiri sau, din contra, unele sugestii și comentarii, cumpărătorul va avea posibilitatea să le expună personal directorului printr-un e-mail sau prin rețele de socializare (răspunsul este garantat în decurs de o zi)”.

Integrateh activează pe piața Moldovei deja de 10 ani. Sortimentul companiei include peste 500 de modele de electrocasnice incorporabile sau standarde: frigidere, cuptoare, hote, plite pe gaz, cuptoare cu microunde, mașini de spălat rufe și vase, suprafețe de gătit, materiale de consum și accesorii.    

„Vă așteptăm în buticul Nr.13 centrului comercial Construct Depo ”, - invită Irina. “Vom încerca să răspundem la toate întrebările Dvs”.

Nu este exclus faptul, că și în alte buticuri ale Construct Depo veți găsi simbolul centrului comercial - un harnic castor-meșter.

Amintim, Construct Depo este construit pe o suprafață de 5.000 m.p., dintre care 1.000 m.p. sunt destinate zonelor de interes comun (bancă, farmacie, reprezentantul rețelei de telefonie mobilă), iar 2.000 m.p. alcătuiesc spații de stocare. Centrul dispune de o parcare pentru 400 de automobile, food court și multe altele. Centrul este situat la intrare în Chișinău din partea suburbiei Durlești, pe șoseaua Balcani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării