main logo
927

Consiliere financiară de la Imprumut.md Ⓟ

Impactul crizei economice cauzate de pandemia de coronavirus, urmată de mărirea cheltuielilor pe facturi (carburanți, gaz ș.a. cheltuieli aferente ce vin în lanț) e considerabil. Condițiile economice și sociale continuă să fie influențate de efectele pandemiei, care evoluează neuniform. În aceeași ordine de idei, conștientizăm rolul planificării financiare corecte in viața fiecăruia, de regulă pentru realizarea obiectivelor, altădată – pentru soluționarea unei probleme.

Sunt extrem de multe aspecte care țin de situația noastră financiară, iar atunci când Creditarea, cît și Istoria Creditară au devenit o parte semnificativă din viața noastră, precum și problemele aferente acestora, e important să știm că putem conta pe Consultația financiară a unui expert/specialist.

Un consultant financiar este o persoană care cunoaște informații din piața financiară și poate propune o strategie menită să soluționeze într-o manieră optimă obiectivul vizat, în raport cu situația individuală a fiecărei persoane. Fie că vorbim de creditare, fie despre Refinanțarea unui credit existent, sau supraîndatorare, un expert din domeniu poate aprecia situația ta financiară la justa valoare, pentru a lua decizii corecte și a propune soluția pentru problemele financiare de orice complexitate.

La Împrumut.md ai posibilitatea să beneficiezi de o consultație financiară gratuită. Un consultant financiar te va ajuta să analizezi obiectiv situația ta financiară, și să identifici soluția optimă pentru tine, economisindu-ți timp și bani, în schimb oferind informațiile ce te interesează din sfera financiară, pentru identificarea, evaluarea, raportarea și limitarea riscului cu care te confrunți.

Indiferent de motivul pentru care ai decis că e timpul să accesezi un credit, fie că e pentru că vrei să achiți o rată mai mică decât cea pe care o achiți lunar actual, fie pentru ca să-ți achiți creditele/obligațiile financiare existente, și să rămâi doar cu un credit, sau poate ca să stingi un credit obținut cu condiții neavantajoase, sa-ți restabilești Istoria Creditară, poți conta pe consultația financiară gratuită la ÎMPRUMUT.MD. Vom analiza împreună fiecare factor care definește situația ta financiară, fiecare problemă va fi abordată personalizat, cu recomandări clare și soluții sigure și transparente. La Împrumut.md poți conta că vei găsi un răspuns la orice întrebare, cu implicare și loialitate!

La Împrumut.md se analizează toate cererile operativ și ți se oferă, la necesitate, o consultație gratuită individuală, obiectivul companiei fiind parteneriatele pe termen lung, reciproc avantajoase.

Împrumut.md este pregătit să te ajute la rambursarea și refinanțarea creditelor curente de până la 50 000 euro, cu opțiunea dе a achita într-un termen dе până la 120 luni. 

Aplică o cerere dе credit online, prin telefon, Messenger, VIBER, Telegram, WhatsApp și nemijlocit pe site-ul creditorului împrumut.md 

Mai multă informație despre refinanțarea la ÎMPRUMUT.MD găsești pe site-ul www.împrumut.md, fie afli 

sunând la telefon: 022 85 71 17/ 069 77 92 77/ 079 77 92 77

prin VIBER: +37367457792

prin WhatsApp: +37361117668

sau la sediul ÎMPRUMUT.MD amplasat în Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 63/23 

de Luni până Vineri 8:00-18:00 și Sâmbătă 9:00-17:00

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării