main logo
1572

Compania Simpals, în conformitate cu standardul ISO Ⓟ

O comisie de experți independenți de la compania română CertInspect Register a confirmat faptul că Simpals corespunde standardelor ISO 9001:2015 și ISO 27001:2018/ISO 27001:2017.

Compania Simpals, în conformitate cu standardul ISO Ⓟ

Standardul ISO 9001:2015 indică faptul că sistemul de management și calitatea managementului proceselor de muncă în cadrul companiei respectă cerințele internaționale.

De asemenea, acest lucru mai înseamnă că Simpals este o companie orientată către client, care își modernizează continuu procesele de lucru și de afaceri, și care are un potențial demn de parteneriat. În cadrul companiei, responsabilitățile și procedurile sunt clar definite, tehnologia de lucru este respectată, procedurile pentru monitorizarea lucrărilor efectuate sunt bine puse la punct, iar personalul angajat este profesionist și calificat.

Standardul ISO 27001:2018/ISO 27001:2017 se referă la managementul securității informațiilor. Aceasta înseamnă că la Simpals, confidențialitatea, integritatea și accesul securizat la informații sunt în conformitate cu cerințele Organizației Internaționale pentru Standardizare. Compania a elaborat și a implementat politici de protecție și control al datelor, care fac parte din gestionarea riscurilor de informare generală.

De menționat că verificarea conformității cu standardele internaționale ISO se efectuează anual. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării