main logo
739

Compania LG Electronics vă dorește sărbători fericite cu multe cadouri Ⓟ

Crăciunul și Anul Nou sunt cele mai așteptate sărbători de iarnă. Aceste sărbători mereu sunt asociate cu un brad frumos împodobit, cu miros de mandarine, cu focuri de artificii și, bineînțeles, Crăciunul și Anul Nou se sărbătoresc în familie cu toți cei dragi la o masă, împreună.

 Compania LG Electronics vă urează un sincer La Mulți Ani, exprimând astfel recunoștință clienților fideli pentru loialitatea față de marca noastră. Împreună cu Dvs. devenim mai buni și vă facem viața mai ușoară.

De Crăciun, se oferă cadouri, astfel, LG Electronics a decis să-și remunereze clienții loiali care decid să-și bucure casa cu tehnica LG.

Pentru oamenii care lasă vizionarea filmelor de Anul Nou și de Crăciun pentru perioada sărbătorilor, la magazinul Maximum vă așteaptă o ofertă excelentă, la procurarea televizorului LG OLED beneficiați de Soundbar LG absolut gratuit. Astfel, filmele și emisiunile de Crăciun vor fi mai plăcut nu doar de privit, ci și de ascultat. De asemenea, la procurarea tehnicii LG în acest magazin primiți și certificate bănești cadou.

Pentru detalii despre promoție, accesați link-ul:

Maximum

  Iar pentru cei care deobicei gătesc foarte multe bucate de sărbători, în magazinele Bomba vă așteaptă o surpriză, la procurarea frigiderului LG, primiți cadou un super aspirator LG.

Pentru detalii despre promoție, accesați link-ul:

Bomba

 Însă, dacă în apropierea casei Dvs. este un magazin Enter, atunci nu ratați ocazia de a cumpăra un frigider, o mașină de spălat sau un televizor LG și a primi un cadou în valoare de până la 1800 lei.

Pentru detalii despre promoție, accesați link-ul:

Enter

Tehnica certificată LG poate fi achiziționată și în rețeaua de magazine Darwin, iar în perioada sărbătorilor de iarnă, la Darwin puteți achiziționa televizoare în credit cu 0%.

Pentru detalii despre promoție, accesați link-ul:

Darwin 

De sărbători, rămâneți acasă cu compania LG.

Mai multe puteți afla:

Facebook

Instagram

***

Despre LG Electronics Home Entertainment

LG Home Entertainment este lider în producția de televizoare, sisteme audio-video, monitoare, proiectoare și laptop-uri. Această companie este un inovator recunoscut în industrie considerată lider în categoria televizoarelor OLED, care schimbă radical categoria televizoarelor premium. LG își propune să îmbunătățească viața clienților cu produse inovatoare de divertisment la domiciliu, în frunte cu televizoarele OLED care sunt lideri în categoria lor și televizoarele NanoCell premiate pentru utilizarea inteligenței artificiale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării