main logo
2411

Compania GBS a deschis în Chișinău salonul auto Chery Ⓟ

În noul showroom Chery sunt prezentate SUV-urile din gama Tiggo: Tiggo 2, 4, 7 Pro și 8 Pro. În cinstea deschiderii suntem încântați să oferim primilor 10 cumpărători un certificat cadou de deservire tehnică - 10.000 km, precum și o surpriză rafinată!

Chery Automobile a fost fondată în 1997 și astăzi este principalul producător de autovehicule din China. Mașinile Chery deja au câștigat încrederea a 9,4 milioane de clienți din 80 de țări din întreaga lume.

Dezvoltarea rapidă a Chery este determinată de investiții în cercetare și dezvoltare în valoare de 5-7% din veniturile anuale. Producătorul auto a înființat peste 30 de instituții științifice și laboratoare cu cel mai puternic potențial de cercetare și dezvoltare în domeniul motoarelor, transmisiei, șasiului și multe altele.

Chery Automobile deține diferite game de autovehicule printre care: Tiggo, Arrizo și Exeed de înaltă tehnologie. În showroom-ul Chery, puteți testa SUV-urile ultramoderne a gamei de modele Tiggo.

Indiferent de model, autovehicule se disting printr-un nivel sporit de siguranță, confort și praсticitatea. Datorită corpului ultra-puternic galvanizat cu oțel termoformat toate SUV-urile din gama Tiggo sunt perfect adaptate la condițiile de exploatare locale.

Design-ul pentru autovehicule CHERY este proiectat de studiouri de design italiene Pininfarina și Bertone. Aceste companii au lucrat cu mărci de referință precum: Ferrari, Lamborghini, Maserati. Motoarele au fost proiecate de specialiști austrieci, iar companiile de renume mondial BOSCH și Honeywell au furnizat componente electronice și energice care îndeplinesc cerințele moderne ale șoferilor.

Mașinile Tiggo 7 Pro și 8 Pro au un motor turbo performant dezvoltat de Chery în cooperare cu compania austriacă AVL și aparțin celei de-a treia generații de motoare renumite ACTECO. Puterea maximă a motorului Tiggo 8 Pro este de 186 CP. la 5500 rpm iar cuplu de 275 Nm. Cu acest motor puternic accelerarea la 100 km/h va dura doar 8,9 secunde.

SUV-urile sunt construite pe platforma modulară T1X, care este o elaborare inovativă a companiei Chery. Rigiditatea corpului este asigurată prin utilizarea unor lonjeroane triple, care absorb energia în caz de coliziune. Suspensia spate independentă multi-link îmbunătățește manevrabilitatea și stabilitatea vehiculului, oferind o absorbție de a șoc excelentă și confort. Peste 10 sisteme de siguranță activă inclusiv ABS, EBD, HDC, TCS și altele oferă un control încrezător asupra SUV-ului smart.

Tapițeria din piele al Tiggo 7 Pro și 8 Pro în negru sau negru și maro și acoperișul panoramic nu vă va lasa indiferent. Tăierea cu laser accentuează detaliile designului. Zona de control digitală cu 3 ecrane vă permite să monitorizați toate sistemele mașinii cu ușurință virtuoasă. Ecranul LCD de 12,3" a tabloului de bord interacționează cu afișajul  LCD multimedia pentru a arata cele mai importante informații, acesta are o rezoluție de 1920x720 și oferă o vedere panoramică a mașinii atunci când conduceți înapoi sau la viteze mai mici de 20 km/h. Afisajul tactil de control al climei de 8"este rezistent la zgârieturi, praf și apă.

Cu SUV-ul Chery Tiggo 4 de înaltă tehnologie și eficient din punct de vedere energetic, vă veți simți la fel de sigur în traficul dens al orașului precum și pe autostrada suburbană. Deja în configurația de bază, mașina este dotată cu funcție de intrare fără cheie, cu cameră cu vedere din spate, cu senzori de parcare și cu servodirecție electrică. Sistemul unic de control prin gesturi vă permite să modificați setările climatice, să controlați sistemul multimedia și să reglați volumul - totul fără a atinge ecranul!

SUV-ul compact, urban și fiabil Chery Tiggo 2 cu gardă la sol de 178 mm. este minunat pentru o plimbare confortabilă în țara noastră. Inginerii Chery au acordat o atenție deosebită siguranței mașinii, echipând-o cu ABS, EBD, EPS, cruise-control și o cameră cu vedere din spate. Prețul pentru un SUV smart în configurația de bază este 10.440 de euro.

Managerii de vânzări din noului showroom Chery vor fi încântați să vă ofere informații mai detaliate și să răspundă la orice întrebări pe care le aveți.

Vă așteptăm în showroom-ul Chery de pe strada Сalea Orheiului 20/1, Chișinău.

https://cherymd.com/

Înscrieți-vă pentru un test drive: 069 009 800

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării