main logo
2379

Comenzi.md: Cumpără electrocasnice Philips cu livrare la domiciliu Ⓟ

Află unde poți cumpăra la noi produse electrocasnice PHILIPS cu livrare la domiciliu și la prețuri foarte avantajoase. 5 recomandări făcute de distribuitor.

Royal Philips din Olanda este o companie de tehnologie axată pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor prin inovaţii în domenii precum: îngrijirea sănătăţii și stil de viaţă. În Republica Moldova compania Philips are un parteneriat direct cu distribuitorul Trigor AVD, iar vânzarea produselor se face prin intermediul platformei www.comenzi.md.

În magazinul online www.comenzi.md găsiți sute de produse pentru copii, pentru îngrijirea casei și îngrijirea personală, iar acum au suplinit stocurile cu aproape o sută de produse Philips.

CE GĂSIȚI?

Bunăoară, navigând prin lista de produse Philips, veți găsi fierul de călcat cu abur Philips GC1742/40 la doar 389 lei.

Acest fier de călcat cu abur poate fi folosit cu apă normală de la robinet, iar glisorul Calc Clean uşurează îndepărtarea oricăror depuneri de calcar de pe fier. Datorită rezervorului de apă foarte mare, de 220 ml, poţi călca mai multe haine într-o singură sesiune.

Un alt produs la preț competitiv, uscătorul de păr Philips BHD029/00 la doar 499 lei.

Uscătorul oferă părului îngrijire instantanee cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Astfel se obţine un păr mătăsos şi drept, care străluceşte frumos. Mai puţină supraîncălzire cu distribuirea uniformă a căldurii

Un alt produs solicitat, la un preț foarte bun, epilatorul Philips BRE225/00 la 549 lei.

Epilatorul are 2 setări de viteză pentru a îndepărta firele de păr mai subţiri şi mai groase şi a beneficia de un tratament mai personalizat de îndepărtare a părului. Mâner profilat, ergonomic, pentru manevrare confortabilă. Forma rotunjită se potriveşte perfect în mâna ta şi ajută la îndepărtarea confortabilă a părului. Şi şi arată excelent!

O alta recomandare, mixerul de mână Philips Daily Collection HR1621/00 de 599 lei.

Cu ajutorul bolului de 0,5 l, poţi măsura ingredientele pentru reţetele tale şi totodată amesteca supe, piureuri sau shake-uri. Sistem de eliberare cu 2 butoane pentru demontarea uşoară a barei pentru blender, este uşor să demontezi bara pentru amestecare pentru o curăţare facilă.Motor puternic pentru preparare optimă a alimentelor.  

Și, în final, nelipsitul aspirator cu sac Philips FC8240/09, la doar 999 lei.

Are filtru antialergic, care reţine praful fin şi alergenii. Design compact şi uşor, pentru ca aspiratorul să poată fi depozitat şi transportat cu uşurinţă. Cu o rază de acţiune de 9 metri de la priză la capul de aspirare, poţi să aspiri mai mult timp fără a schimba priza.

Sunt 5 recomandări alese de distribuitor din cele aproape o sută de produse Philips existente momentan pe site. Intră pe www.comenzi.md, navighează, alege produsul potrivit. Livrarea este gratuită în municipiul Chișinău și orașul Bălți. Toate detaliile despre garanția produsului, achitare și livrarea lui pot fi aflate de la operatorii site-ului, de la livratori sau scriind direct la comenzi@trigor.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării