main logo
759

Comandarea asigurării online în 3 pași cu iteco.md ®

Posibilitatea comandării on-line a asigurării auto a devenit o veste minunată pentru șoferi.

Pe site-ul ITECO.MD, dezvoltat de Price.md, s-a făcut tot posibilul pentru a economisi din timpul și banii Dvs. Fără niciun fel de birouri, cozi și apeluri de prisos. Asigurarea auto a RCA, Cartea verde, CASCO poate fi comandată fără a vă sustrage de la treburile Dvs., direct de la serviciu sau de acasă. Site-ul este perfect adaptat pentru telefoane și tablete, ceea ce este foarte important.

Calculul costului asigurărilor

Pentru a fi mai comod de comandat, pe ITECO.MD a fost creat un calculator online, cu ajutorul căruia puteți calcula costul tipului de asigurare de care aveți nevoie. Această opțiune este foarte convenabilă, deoarece prețurile pot varia în funcție de marca automobilului sau țara de destinație pentru cărțile verzi. Puteți introduce datele solicitate în doar câteva clicuri, iar sistemul vă va oferi un calcul precis al costului. Nu ratați ocazia de a economisi atunci când alegeți compania de asigurări din lista destul de variată de companii. 

Plata și livrarea contractelor de asigurare

Procesul de comandare a polițelor de asigurare este foarte rapid. După introducerea datelor personale, alegerea agentului de asigurare, consultanții noștri vă vor contacta pentru a finaliza comanda. Acest serviciu poate fi achitat cu ajutorul cardului bancar, în numerar sau în alte modalități convenabile pentru Dvs. Livrarea este absolut gratuită în raza Chișinăului, și se efectuează în cel mai scurt timp posibil, la ora și locul convenabil pentru Dvs.

Cadouri garantate

Șoferii sunt așteptați și de surprize plăcute după comandarea asigurării pe site-ul ITECO.MD. La livrarea unui contract de asigurare, noi garantăm clienților noștri un cadou. Oferim și o gamă largă de accesorii utile și nu numai: un set de chei, o pompă de picior, o trusă medicală de prim ajutor, un modulator, combustibil pentru automobil sau o spălare completă a automobilului. Utilizați serviciile noastre și veți fi plăcut surprinși.

Ajutor în design și memento convenabil

Consultanții noștri sunt întotdeauna gata să vă ajute. Ceea ce trebuie să faceți este doar să lăsați numărul Dvs. de telefon și veți fi apelat în cel mai scurt timp. Vă vom ajuta să faceți o comandă sau vă vom oferi consultația necesară absolut gratuit. De asemenea, vă vom aminti din timp despre expirarea contractului Dvs. de asigurare. Pentru aceasta, completați câmpurile necesare pe site, iar noi vom face totul pentru Dvs. Regimul de lucru pentru comenzile online este 24/7.

Simplitatea și accesibilitatea înregistrării contractelor de asigurare, varietatea opțiunilor de alegere a companiei, fiabilitatea și profesionalismul nostru vor face procesul de asigurare a automobilului Dvs. plăcut și rapid.

Vă reamintim că Price.md vă oferă posibilitatea de a arenda magazine online. Astăzi, pentru a crea propriul magazin virtual, nu mai este nevoie să aveți abilități tehnice speciale sau să alocați sume enorme din bugetul companiei. Cu ajutorul platformei pentru magazine online Price.md, compania poate crea un site comod și atrăgător timp de o zi. Prețului acestui serviciu este de doar 300 lei, ceea ce constituie taxa lunară de arendă a platformei.

Vă urăm cumpărături plăcute!

Mai multe detalii despre crearea propriului magazin online le puteți afla la numărul de telefon: 076 092 999 sau adresându-ne un mesaj electronic la shop@price.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării