main logo
5002

Cleber: Începe magia (P)

A început povestea de iarnă – perioada când starea lăuntrică este copleșită de magia care plutește în atmosferă.

Cleber: Începe magia (P)

Când zăpada îmbrobodește cu grijă casele și străzile, iar în zare răsună zurgălăi și licăresc luminițe multicolore.

Anume acum e momentul când și cel mic și cel mare, așteaptă minunea. Avem vești bune pentru tine, acum să creezi minuni a devenit mai ușor, pentru asta îți vine în ajutor compania Cleber.

În magazinele noastre găsești un asortiment bogat și cele mai atrăgătoare  prețuri.  

Fiindcă deja am devenit prieteni buni, am decis să-ți facem un cadou de sărbători. Am conceput pentru tine o revistă cu cele mai accesibile prețuri și cele mai fierbinți promoții!

Magazinele noastre au îmbrăcat straiele de sărbătoare și te așteaptă cu o bogată varietate de decorațiuni cum ar fi: brazi și pini artificiali, globulețe de toate culorile, jucării de brad, costume de carnaval, ghirlande, abțibilduri, bibelouri și multe altele.

Pe lângă  decorațiuni de Crăciun, la noi găsești un spectru vast de mărfuri utile pentru familia și casa ta, de la diferiți producători și pentru orice buzunar. Cum ar fi: produse chimice de uz casnic, veselă, produse de îngrijire, birotică, jucării, haine și multe altele. 

Noi suntem recunoscători pentru fidelitate, de asta, îți oferim carduri de discount. Astfel efectuarea cumpărăturilor, devine unul din cele mai îndrăgite ritualuri din rutina zilnică.

Familia Cleber se extinde, și pentru ca să fim mai aproape de tine, am deschis un magazin nou în orașul Chișinău în zona Aeroportului. Și pentru că ne pasă de  tine, știm să te uimim cu evenimente pline de surprize și cadouri pentru maturi și copii.

 Nu ezita, vino la noi! Suntem bucuroși să  te vedem în magazinele noastre. Consultanții întotdeauna sunt predispuși să te ajute, iar atmosfera caldă din magazinele noastre te cucerește de la prima vizită.

Mai multe detalii despre promoțiile actuale, adresele noastre și orarul de lucru le poți găsi accesând site-ul www.cleber.md sau la numărul de contact 022 000 277.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării