main logo
6522

Cine este moldoveanul care a câștigat la loterie 2.000.000 de lei (P)

Andrei Cebotari din satul Țareuca, raionul Rezina, a câștigat premiul amețitor de 2 000 000 de lei. În acest mod, bărbatul de 43 de ani a devenit al paisprezecelea milionar al Loteriei Naționale.

Cine este moldoveanul care a câștigat la loterie 2.000.000 de lei (P)

Norocosul a cumpărat biletul ”Piramidele de Aur” de la un oficiu poștal din Soroca și a rămas într-o stare de șoc când a descoperit câștigul astronomic. 

Andrei Cebotari lucrează în domeniul construcțiilor, este căsătorit și are trei fii. Cele 2 000 000 de lei vor fi investite în apartamente pentru fiecare dintre feciorii săi și în reparația casei. 

Milionarul va primi banii integral, câștigul fiind scutit de impozite. Potrivit modificărilor legislative, adoptate de autorități în luna august, de la 1 ianuarie 2020, toate câștigurile mai mari de 240 de lei obținute la loterie vor fi impozitate cu 12%.

Loteria modernă există în Republica Moldova din noiembrie 2018 și este organizată de către NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei. 

Până în prezent, Loteria Națională a oferit câștiguri în sumă de peste 330 de milioane de lei, inclusiv aproape 50 de automobile. Doar în cadrul emisiunilor TV au fost câștigate premii în valoare de aproape 20 de milioane de lei.

În biletul ”Piramidele de Aur”, care i-a adus cadoul fantastic înainte de sărbătorile de iarnă, sunt posibile câștiguri de TOP de 500 de mii, 1 milion și 2 milioane de lei. În total, pe piață sunt disponibile șapte tipuri de bilete care costă 20, 30 și 50 de lei, câștigul maxim, în biletul ”Bonus de Crăciun”, este de 3 milioane de lei. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării