main logo
936

Chișinău Big Hearts Marathon reunește familiile

Vă doriți ca cei dragi să fie sănătoși și să aibă succes? Înscrieți-vă împreună la Maratonul Chișinău. Fiți uniți – antrenați-vă și ieșiți la linia de start împreună, conduceți-vă cu încredere familia către sănătate și victorie.

Chișinău Big Hearts Marathon reunește familiile

În acest an, Chișinău Big Hearts Marathon se află la cea de-a noua ediție. Evenimentul sportiv plin de energie și emoție atrage zeci de mii de participanți din întreaga lume. Mulți vin cu familiile lor, căci așa se participă la maraton – cu toții, de la mic la mare. 

Părinții își aleg distanțe "serioase", copiii concurează în categoriile lor de vârstă în cursele Big Hearts Kids Marathon, iar cei care nu aleargă, își încurajează familiile. Maratonul reunește cu adevărat familiile. Antrenamentele în comun, obiectivele similar și sprijinul reciproc îi fac pe oameni să împărtășească aceleași idei și valori. 

Într-un final, Big Hearts Marathon nu înseamnă doar să ajungi primul la finiș – câștigători sunt toți participanții. Și asta pentru că un maraton este mai mult decât o cursă. Este o dovadă că suntem împreună, că suntem pregătiți să ne sprijinim reciproc și să depășim orice dificultăți pe calea spre succes. 

Participați și voi! O simplă decizie de a participa la maraton împreună cu familia vă va aduce o mulțime de bonusuri – sănătate mai bună, rezistență mai mare, dorință de noi realizări și, cel mai important, veți fi uniți! 

Înscrieți-vă acum, căci până la 17 mai puteți beneficia de un preț special de înregistrare timpurie:

- adulți;

- copii

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării