main logo
1766

Cerere record la startul vânzării biletelor pentru concertul Bi-2 Ⓟ

Organizatorul concertului trupei rock Bi-2 de la Chișinău a anunțat începerea vânzării biletelor. Cererea este la un nivel record.

Cerere record la startul vânzării biletelor pentru concertul Bi-2 Ⓟ

Portalul de vânzare a biletelor Afisha.md a deschis luni vânzarea online a biletelor pentru concertul Bi-2 de la complexul Chișinău Arena. 

"Vânzarea biletelor pentru concertul B-2 a început", a anunțat organizatorul Suhih production într-un comunicat.

Prețurile inițiale sunt valabile timp de două săptămâni - între 30 ianuarie și 14 februarie este în vigoare o ofertă specială pentru Ziua Îndrăgostiților, astfel încât cei care sunt dornici să facă un cadou celor dragi. 

Organizatorii concertului "Bi-2" au declarat pentru Știri.md că cererea de bilete a fost record imediat după deschiderea vânzărilor online.

"În prima oră au început să sosească atât de multe tranzacții simultane încât sistemul a fost supraîncărcat. Acest lucru a mărit puțin timpul de așteptare pentru a primi bilete, dar nu face decât să arate cât de mult este așteptată trupa Bi-2 la Chișinău", au declarat organizatorii.

Turneul mondial al trupei "Bi-2" în susținerea noului album "Hallelujah" începe la Chișinău pe 10 martie 2023. Pe lângă piesele de pe noul album, muzicienii vor interpreta și hituri deja bine cunoscute de fani.

Accesul publicului se va face la ora 17:00. La ora 19:00, va cânta invitatul al cărui nume va fi anunțat ulterior. La ora 20:30 va urca pe scenă însăși trupa Bi-2.

Numărul de intrări în zone va fi dublat față de primul eveniment de la Chișinău Arena, iar zona VIP LOUNGE va fi redusă și formată din mai multe nivele.

Albumul "Hallelujah" a fost lansat la jumătatea lunii noiembrie 2022. Acesta include 10 melodii noi și 5 piese bonus. Acest disc, potrivit muzicienilor, a fost creat de ei ca un jurnal. Dar contextul și, în spatele acestuia, semnificația cântecelor s-a schimbat cu fiecare lună. Abia odată cu lansarea albumului "paginile jurnalului s-au adunat în sfârșit în singura ordine corectă".

Biletele pot fi procurate de pe afisha.md. Prețul biletelor variază între 400 și 3000 de lei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării