main logo
3188

Ceramall – cel mai mare mall cu cele mai mici prețuri Ⓟ

Cel mai mare mall de gresie și faianță, cu cele mai bune uși la cel mai bun preț și o gamă largă de articole sanitare și mobilier de baie, cu un sortiment bogat de vopsele calitative, laminat și alte produse de finisare... – e despre Ceramall!

Ceramall – cel mai mare mall cu cele mai mici prețuri Ⓟ

Ceramall găzduiește cel mai mare stoc și sortiment de gresie și faianță, klinker și piatră decorativă, pentru amenajări atât de interior cât și de exterior. În total peste 300 000 m2 de plăci ceramice și porțelanate, în peste 3 000 de modele  semnate de producători de top din 12 țări: Spania, Polonia, Turcia, Ucraina, India…etc. 

Cel mai important - la Ceramall prețurile sunt angro, iar în luna martie 70% din marfă vine și cu reducere peste acestea pornind de la 129 lei/m2

Mai ieftin decât ieftin poate fi doar la Ceramall!

Ceramall te bucură nu doar cu calitate la prețuri accesibile pentru gresie și faianță, dar și cu produse exclusive. 

Te-ai gândit vreodată că poți monta o gresie nouă deasupra celei vechi? Ei bine, acum aceasta este posibil datorită gresiei porțelanate de 5 mm – Ceraslim, pe care o găsești doar la Ceramallîn format 60x120 cm.  Acest produs oferă o mulțime de avantaje: economisești timp și bani, evitând îndepărtarea plăcilor vechi; se montează foarte ușor având o greutate de 2 ori mai mică decât placa ceramică standard; este porțelanată, deci ultra rezistentă la apă, îngheț, foc și căldură, datorită proprietăților lutului alb din care e produsă; plăcile de porțelan ultra-slim nu se vor deforma, crăpa sau estompa și pot fi utilizate pe podele, pereți și tavane atât pe interior, cât și exterior.

Ia aminte! – plăcile porțelanate de 5 mm la calitatea I – Ceraslim, le găsești într-un singur loc, la Ceramall și la un preț de doar 289 lei/m2. 

Sortimentul la Ceramall demult nu se mai limitează doar la gresie și faianță. Astfel, la Ceramall poți cumpăra parchet laminat de origine turcească, cu grosime de 8, 10 și 12 mm la un preț la fel angro - începând cu doar 169 lei/m2, iar paralonul îl primești GRATUIT. Atenție! - oferta e valabilă până la 15 aprilie!

Alt material de finisaj pus la dispoziția ta de Ceramall, sunt vopselele Kale de la producătorul Nr. 1 din Turcia, Kalekim. Vopsea de interior sau de exterior, acrilică sau siliconică, lavabilă sau non lavabilă, lucioasă sau mată, pentru suprafețe expuse umidității ca de exemplu baia, pentru lemn, plastic sau metal, tencuială decorativă … în nuanțe ultramoderne, le găsești la Ceramall la prețuri angro, ceea ce înseamnă ACCESIBIL.

Iar dacă pereții, tavanul și pardoseala ți-ai ”îmbrăcat” deja, Ceramall îți propune produse pentru ca să-ți poți amenaja până la sfârșit camera de baie. Prin urmare, orice tip de articole sanitare: căzi, cabine de duș, vase WC, bideuri, dușuri, lavoare, baterii, bare de duș și desigur mobilier pentru baie, inclusiv oglindă… toate ”made in Turcia”, le găsești la Ceramal și desigur la preț angro. 

Cel mai bun raport calitate-preț la articolele sanitare și mobilierul de baie, îl găsești la Ceramall! Vino și te convinge!

Și nici aici nu e tot despre sortimentul Ceramall!

Dacă aveți nevoie de Uși Bune la prețuri și mai bune, vă sugerăm să le căutați la Ceramall. Doar la Ceramall setul ușă, ceea ce include: pânză de ușă, cutie telescopică, toc de ușă, lăcată, pervaz, mânere și bălămăli… îl puteți procura la super prețul de 2190 lei/set. Vizitează Ceramall, și suntem siguri că vei pleca cu modelul preferat de ușă la cel mai bun preț de piață!

La Ceramall cumpărăturile sunt avantajoase! 

Motivul nu sunt doar prețurile foarte accesibile. Pentru că la Ceramall, chiar dacă nu ai bani, tot poți să cumperi. Cum? Simplu - vii, alegi, iai marfa și o achiți în 6 rate cu 0% dobândă. Cu alte cuvinte, dacă achiziția ta valorează 5000 lei, tu iai marfa și o achiți timp de 6 luni câte 833,34 lei lunar. În plus, la achiziția mai mare de 5000 lei, beneficiezi și de livrare gratuită, în toată țara! Te-am convins că la Ceramall cumpărăturile sunt o plăcere?

Deci, ne vedem la Ceramall, pe Varnița 10/2 ;-)! 

Apropo, e deschis pentru tine zilnic! 

Fii cu Ceramall pe pagina de Facebook și Instagram pentru a nu rata cele mai fierbinți oferte și promoții!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării