main logo
3574

Ceramall anunță cea mai mare lichidare de stoc Ⓟ

Noul an începe la Ceramall cu vești FOARTE BUNE! Cel mai mare mall de gresie și faianță din țară, anunță cea mai masivă lichidare de stoc. Din 20 ianuarie la Ceramall se anunță explozie de prețuri mici la gresie și faință, la articole sanitare și parchet laminat. Nu rata oferta, căci este în limita stocului disponibil!

Ceramall  - unicul și cel mai mare mall de gresie și faianță din țară, ne uimește mereu cu prețuri angro. Dar de data aceasta, prețurile se anunță să fie și mai mici căci se lansează cea mai mare LICHIDARE DE STOC. Peste  200 000 m2 de gresie și faianță, de dimensiuni mari sau mici, mată sau lucioasă, cu texturi și imprimeuri în trend; de la producători din Spania, Italia, Polonia, Turcia, India…etc., ATENȚIE!!! - de la 109 lei/m2

Dar aceasta nu e tot! 

La lichidare de stoc intră și articolele sanitare. Căzi, vase WC, bideuri, dușuri, lavoare, baterii, bare de duș și alte obiecte sanitare, produse în Turcia, în total peste 2 000 de unități, toate la un preț mega redus. Dacă demult planificai reamenajarea camerei de baie, acum e momentul potrivit, căci toate cele necesare le găsești la Ceramall la super preț!

Și nici acum nu e tot!

În luna ianuarie, la Ceramall poți cumpăra parchet laminat de origine turcească, cu grosime de 8, 10 și 12 mm la un preț începând cu 169 lei/m2. 

Asta da lichidare de stoc, așa-i?

Fii cu Ceramall pe pagina de Facebook și Instagram pentru a nu rata cele mai fierbinți oferte și promoții!

Produse de calitate la preț angro, găsești doar la Ceramall!

Ne vedem la Ceramall, pe Varnița 10/2 ;-)! 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării