3 februarie, 16:04
1 409
0
Centrul Ipotecar BCR Acasă: O metodă simplă și avantajoasă de a obține un credit pentru casa ta (P)
3 februarie, 16:04
1 409
0

BCR Chișinău lansează „Centrul Ipotecar BCR Acasă”, un centru unic, destinat persoanelor fizice care solicită credite ipotecare.

Noi știm cât de important este timpul tău, de aceea, am creat un Centru Ipotecar cu cele mai avantajoase și rapide credite ipotecare din Republica Moldova. Indiferent dacă planifici să-ți cumperi prima casă, să te muți într-o casă mai mare sau să le asiguri copiilor un loc de trai, BCR Acasă reprezintă o metodă simplă, sigură și rapidă de a-ți realiza visurile. Echipa BCR Chișinău oferă servicii profesioniste pentru fiecare client în parte, ca accesul la ipotecă să fie cât mai eficient și confortabil. 

Optând pentru un Credit Imobiliar la BCR Acasă beneficiezi de:

  • rata avantajoasă de doar 5,95%

  • card bancarși serviciul 24 Banking gratis, ca să poți gestiona   operațiunile tale bancare la orice oră și din orice loc

  • evaluareași asigurareaimobilului gratis, pe toată perioada creditului

  • acceptarea rapidă a dosarului, în decurs de doar 7 zile, ca să nu mai amâni casa visurilor tale

Cu BCR Acasă, ai timp pentru lucrurile cu adevărat importante. Din 1 februarie, vino la sediul Centrului Ipotecar BCR Acasă de pe strada Pușkin 60/2 și ia un credit pentru locuința ta. Echipa BCR Chișinău este gata oricând să vă ofere asistență și detalii pentru accesul la un credit ipotecar cu rată avantajoasă.

Află mai multe detalii pewww.bcr.md

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter