main logo
1259

Cel mai popular forum pentru femei aniversează 10 ani!

Pe parcursul acestui timp, împreună cu voi am ajutat, am sfătuit, am pus întrebări și am oferit răspunsuri, am găsit soluții pentru probleme, am consultat și am primit consultații.

Suntem nespus de bucuroși că multe dintre voi chiar au dăruit viață împreună cu Mama.md! Potrivit postărilor și a mesajelor, de când există forumul, aproape 10 000 de copilași au apărut pe lume.

În tot acest timp au fost create peste 30 000 de teme de discuții, au fost scrise mai mult de două milioane de mesaje, au fost publicate peste 7 000 de noutăți, iar toate acestea au fost realizate datorită vouă, celor peste 30 de mii de utilizatori care v-ați înregistrat pe această platformă și îi rămâneți fideli.

Pe parcursul ultimului an am desfășurat nenumărate evenimente dedicate copiilor. În premieră, am deschis școala de culinărie „Bucătarul mamei”, am organizat cel mai captivant campionat „Puzzle Day”, am oferit copiilor posibilitatea să-și descopere talentul de artist în cadrul școlii de artă și i-am făcut să se simtă adevărați atleți și tenismeni.

În afară de asta, le-am demonstrat o dată în plus că Moș Crăciun există. „Scrisoare lui Moș Crăciun” este campania care le-a îndeplinit copiilor cele mai mari visuri și le-a făcut surprize plăcute. Tot în acest an, le-am făcut cunoștință picilor cu eroii din viața noastră. Băieții și fetele au avut ocazia să vadă cum este să fii polițist sau pompier.

De asemenea, nu am uitat de faptul că fiecare femeie vrea să fie frumoasă. Iată de ce Mama.md a lansat un video blog în care sunt dezvăluite secretele frumuseții, sunt oferite sfaturi despre machiaj și coafură.

De la începutul lunii noiembrie, ne puteți urmări și pe Instagram, unde, apropo, avem deja 670 de followeri. Pe facebook, însă, ne urmăresc mai mult de 10 000 de utilizatori. Vă mulțumim că sunteți alături de noi, că susțineți evenimentele pe care le organizăm, iar noi promitem și în continuare să vă bucurăm cu activități interactive pentru copilașii voștri, cu noutăți utile pentru voi, dragi mame și cu sfaturi ce țin de culinărie, frumusețe și sănătate.

Timp de 10 ani s-au întâmplat multe lucruri și în viețile voastre, iar în tot acest timp Mama.md a fost aproape. Mama v-a fost dădacă, obstretician, medic, profesoară, bucătăreasă, croitoreasă, iar cel mai important, prietenă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării