25 noi, 2019 09:13
1 270
0
Cel mai mare store Enter se inaugurează pe Calea Ieșilor 10 (P)
25 noi, 2019 09:13
1 270
0

Enter vine mai aproape de casa ta și pune pe harta orașului încă o locație destoinică pentru cumpărături. Din 25 noiembrie dăm start cumpărăturilor în noul magazin de format Enter, acum într-un spațiu mai mare și mai accesibil.

Magazinul se află pe Calea Ieșilor 10 și îți aduce cel mai mare sortiment de produse electronice, într-un singur loc. Aici găsești o gamă variată de smartphone-uri, tehnică digitală, gadgeturi de ultimă generație, device-uri smart, cât și electrocasnice și tehnică pentru bucătărie, din toate segmentele de preț. Posibilitatea de a cumpăra toate produsele dorite într-un singur magazin, îți oferă experiență inedită, pe care cu siguranță vei dori să o mai repeți.

Treci la un alt nivel de shopping

Cred că deja te-ai convins că cumpărăturile la Enter au fost dintotdeauna ghidate de cele mai noi tendințe din lumea tehnologiilor. În noul Enter Next, shopping-ul devine o cursă contra cronometru în zonele special amenajate, unde poți testa la propriu toate produsele noastre: 

  • Gaming Zone– cea mai mare zonă for gamers din Moldova, unde am adunat tehnică gaming, care îi va lăsa cu gura căscată chiar și pe gamerii înrăiți;

  • Lounge Zone– un spațiu de odihnă și relaxare, unde găsești cele mai cotate dispozitive ce îți pot aduce confort și relaxare în casa ta;

  • Home Cinema– ca să aduci la tine acasă atmosfera plăcută de cinema;

  • De asemenea, vei găsi și zone exclusive, ademenitoare mai ales pentru doamne și domnișoare, precum: Beauty Zone, Kitchen Zone și Coffee Zone.

Branduri cu renume acum și în cel mai nou magazin Enter

Și asta nu e tot. Pe lângă sortimentul vast de device-uri din toate ramurile, pe care le găsești în magazinele noastre, inclusiv pe Enter.Online, în noul store Enter ai parte și de o gamă nouă de produse din clasa premium, de la branduri cu care colaborăm pentru prima dată. Și anume:

  • Toți cei pasionați de sfera Beauty se vor putea delecta acum cu aparate de coafatși tuns de la brandul american Wahl, Moser(lider european în segmentul produselor de styling) și Ermila– brand german. Toate disponibile la cele mai avantajoase prețuri, în store-ul Enter de format nou. 

  • Dacă ești bucătar trup și suflet, mereu dornic să descoperi tehnici noi de gătit și să-ți dotezi bucătăria la patru ace – tot la Enter găsești produse de bucătărie ale brandului Kela și Cristel. Dar și electrocasnice premium ale brandului italian Bugatti. (fierbătoare electrice, toasters și storcătoare de fructe și legume). 

  • Pentru că confortul în fiecare locuință stă în detalii mici, nu am ezitat să aducem în noul magazin Enter și produse de uz casnic, ce nu pot lipsi din nicio casă bine amenajată – mese de călcat Brabantiași coșuri pentru albituri Aquanova

  • Și pentru că-ți spuneam că avem o zonă exclusivă pentru coffemani, tot la Enter, vei putea să-ți faci plinul cu cafea bună cu tradiții vieneze, de la brandul Julius Meinl. Mmm, cred că deja îi simți aroma. 

Dar nici aici surprizele nu se termină. În perioadă 25 noiembrie – 8 decembriete răsfățăm cu promoții și cadouri, pe care ar fi păcat să le pierzi. Iar a să te convingi de asta, este necesar doar să treci pragul noului nostru magazin. Că nu de alta, cel fel de inaugurare fără daruri pe măsură? Cu ocazia deschiderii, fiecare cumpărător primește 300 e-lei CADOU, ce pot fi folosiți pentru cumpărături în toate magazinele noastre. Bonusul este valabil timp de 7 zile din data activării.

Profită din plin de toate avantajele pe care ți le oferă shopping-ul la Enter. Welcome în cel mai nou magazin Enter de pe Calea Ieșilor 10, să faci shopping de calitate. Iar noi îți garantăm că surprizele vor fi de partea ta. Pe bune! 

P.S Cât pe ce să uităm. Tot cu această ocazie am pregătit și câteva concursuri, pentru cei mai norocoșii. Fii cu ochii pe paginile noastre de Facebook și Instagram, ca să nu le pierzi. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter