main logo
2262

Catering de la Box Catering: Cu noi, orice eveniment devine deosebit (P)

Serviciul de catering sau de livrare a bucatelor gata preparate la diferite evenimente, devine din ce în ce mai popular în Republica Moldova.

Catering de la Box Catering: Cu noi, orice eveniment devine deosebit (P)

Și dacă acum nu demult, celebrarea sărbătorilor în cafenele și restaurante era considerată foarte prestigioasă, la moment, cu ajutorul acestui serviciu, puteți organiza o sărbătoare de neuitat chiar și în aer liber.

Puteți apela la servicii de catering, indiferent de locul unde se va desfășura evenimentul - în birou, în parc sau la natură. 

Compania „Box Catering” reprezintă o nouă perspectivă asupra livrării de bucate gata preparate la sărbători oficiale și private, mâncăruri delicioase și servicii de cel mai înalt nivel. Bucătarii companiei acordă o atenție deosebită rețetei fiecărui „box”, pentru a crea nu doar o combinație perfectă dintre ingrediente, dar și pentru a păstra un gust nemaipomenit de bun. Pentru a oferi mereu un „box” proaspăt, acesta se prepară imediat înainte de a fi expediat către client, iar pentru ca bucatele să se mențină calde, acestea vor fi transportate în genți termoizolatoare. 

Box Catering oferă servicii de catering pentru următoarele evenimente: coffee-break, fourchette, Cocktail party, conferințe și prezentări, picnicuri, evenimente corporative și excursii, sărbători private (nunți, aniversări, zile de naștere), și petreceri pentru copii. La efectuarea comenzii de până la cinci „box-uri”, livrarea durează aproximativ două ore. La efectuarea comenzii ce conține mai mult de cinci “box-uri” sau servicii de catering, va fi necesar de efectuat comanda în prealabil, cu 24 de ore înainte de livrare.

De ce merită să alegeți Box Catering?

- Toate cutiile „Box Catering” au atașate certificate de calitate, care asigură cumpărătorul că toate produsele au fost achiziționate de la furnizori de încredere.

- Rețetele bucatelor din fiecare „box” sunt elaborate de o echipa de bucătari profesioniști.

- Deoarece bucatele și tacâmurile sunt servite în cutii din carton alimentar cu un capac detașabil foarte comod, nu este nevoie să aranjați masa, pentru că bucatele și așa arată elegant și interesant.

- Puteți alege o livrare simplă de „box-uri” sau un serviciu de catering - servirea și aranjarea decorativă a unui banchet, fourchette sau mese festive pentru 500 sau mai multe persoane.

Puteți comanda „box-uri” pentru evenimentul Dvs., sunând la +373 79 304 304 sau pe site-ul https://box-catering.md, care a fost realizat de către proiectul Price.md.

Vă reamintim că platforma Price.md oferă internet-magazine în arendă. 

Acum, pentru a deschide un magazin online, nu mai este nevoie să deții abilități tehnice de performanță sau să aloci sume impunătoare din bugetul companiei. 

Platforma Price.md pentru internet-magazine poate crea pentru compania ta un site frumos și convenabil doar într-o singură zi.

Preţul pentru acest serviciu este de numai 300 de lei, ceea ce reprezintă plata lunară pentru închirierea platformei. 

Pentru detalii privind crearea unui magazin online, sunaţi la 079 970 999 sau scrieţi-ne la adresa: market@price.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării