main logo
11376

Catalog: TOP 5 site-uri în rubrica „Magazine online” ®

Vă aducem în atenția Dvs cinci lideri din categoria „Magazine online”, în baza statisticii catalogului Point.

Cumpărăturile pe Internet demult au intrat în obișnuință și deja nu mai sunt o noutate pentru cineva. Acum puteți cumpăra și primi la domiciliu orice vă doriți, iar numărul site-urilor care oferă astfel de servicii crește în fiecare zi.

Primul loc este menținut cu fermitate de internet-magazinul al cărui asortiment de aparate de uz casnic satisface dorințele fiecărui client - cactus.md. În ultimele 24 de ore, s-au interesat de produse pe acest site 2 370 de utilizatori unici.

Al doilea loc este ocupat de serviciul online de cumpărături de peste hotare - bayshop.com. Potrivit administratorilor portalului, produsele din afara țării vor ajunge la cumpărător timp de 5 zile și îl vor costa mai ieftin ca de obicei. Acest serviciu a cointeresat 1 651 de utilizatori unici pentru ziua de ieri.

Pe al treilea loc s-a plasat site-ul chichi.md - un fashion market social. După cum este menționat pe site, cu ajutorul acestei platforme, orice doritor poate să-și elibereze garderoba, punând în vânzare sau schimbând haine, încălțăminte și accesorii. Ieri, pe acest site au intrat 554 de utilizatori unici.

Magazinul online de telefoane mobile, tablete, laptopuri și accesorii vic.md ocupă locul patru în clasamentul liderilor. Pentru toate produsele din acest magazin se oferă garanție oficială, iar specialiștii acestui centru de service vă vor ajuta să rezolvați orice problemă. În ultimele 24 de ore, au atras atenția la producția de pe site-ul vic.md 372 de utilizatori.

Încheie topul celor mai populare magazine de pe Internet site-ul pretcorect.eu, care se ocupă de livrarea produselor IKEA prin Moldova: mobilă moale, pentru birou, pentru copii, dar și mobilă pentru salon, bucătărie și vilă. Serviciile au cointeresat 244 de utilizatori unici. 

Pentru a face cunoștință cu toate magazinele online din Moldova, vă recomandăm să vizitați vitrina online price.md.

price.md este o platformă pentru alegerea mărfurilor și procurarea acestora din locul preferat. Orice cumpărător își poate alege produsul de care are nevoie, bazându-se pe propriile preferințe, dorințe și mărimea portofelului. În Price.md găsiți cea mai actuală informație despre produsul respectiv: descriere, opinii, precum și disponibilitatea în magazine. 

Vrem să menționăm că pentru a ajunge în topul nostru este destul de ușor: trebuie să vă înregistrați site-ul în catalogul Point, dar și să conectați Google Analytics resursei Dvs. Când site-ul Dvs va fi în catalog, acesta va fi mereu văzut de utilizatori și va atrage un număr mare de vizitatori.

Point! Here&Now!

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării