main logo
3428

Câștigă un apartament împreună cu Bomba Ⓟ

Cumpără cadouri celor dragi și apropiați de Revelion în rețeaua de supermarkete Bomba și obține posibilitatea de a câștiga un apartament!

Reducerile totale în Bomba vă vor schimba viziunile Dvs. referitor la vânzările totale! Doar 10 zile — de pe 24 decembrie 2020 până pe 4 ianuarie 2021 prețuri incredibil de joase la frigidere, televizoare, mașini de spălat rufe sau alte electrocasnice populare. 

Faceți cumpărături în rețeaua de supermarkete BOMBA și primiți posibilitatea de a participa în extragerea grandioasă, în care vor participa 10 premii valoroase. Premiul mare – Apartament cu euroreparație și încălzire autonomă în zonă de parc din Chișinău. 

Cum să participați în promoție?

Faceți cumpărături în rețeaua de supermarkete BOMBA sau pe site-ul bomba.md, în sumă totală a bonului de 1000 de lei și îndepliniți cuponul. După aceasta primiți posibilitatea să deveniți norocosul, care va deschide ușa noului apartament, dotat cu toate cele necesare pentru trai. Ferestre mari vitralii Veka, bucătărie gata dotată cu tehnică incorporabilă, încălzire autonomă (cazan Valiant eloBLOCK VE 6), baie spațioasă dotată cu tehnică sanitară și boiler - deja vă așteaptă! 

Atenție! Extragerea premiului mare – apartament și încă 9 premii valoroase – va avea loc pe 14 februarie 2021 la ora 17:00 în direct la canalul „Prime”, pe site-ul bomba.md, precum și la  canalul YouTube BOMBA.

Doar în BOMBA, televizor mare Vesta cu diagonala 82 сm puteți să-l procurați doar la 1899 lei plus 100 lei CASH-BACK în cadou!

 La procurarea mașinii de spălat rufe înguste LG cu funcție de abur și Direct Drive  pentru 6 kg și 1200 rotații per minut – doar la 5999 lei plus 600 lei CASH-BACK în cadou și 10 kg de praf de spălat în CADOU!

Posibilitatea unică de a cumpăra frigider mare NoFrost Indesit cu înălțimea 185 cmdoar la 4999 lei plus 500 lei CASH-BACK în cadou!

Doar până la sfîrșitul lunii decembrie, în rețeaua de supermarkete Bomba este prezentat un asortiment mare de televizoare cu diagonale mari la prețuri reduse!

La cumpărarea 4K NANOCELL SmartTV LG cu diagonala 140 смdoar la 9 999 lei plus 1000 lei CASH-BACK în cadou! Procesor rapid și WebOS cu cea mai comodă telecomandă Magic Remote transformă gestionarea cu acest model într-o adevărată plăcere, iar vizionarea filmelor și emisiunilor preferate într-un show feeric datorită tehnologiei NanoCell.

La fel sunt disponibile oferte unice de preț la mașinile de spălat rufe. De exemplu, mașina de spălat rufe îngustă LG 5 kg doar la 4799 lei plus 400 lei CASH-BACK în cadou! Și Dvs. la fel primiți 10 kg de praf de spălat Persil în CADOU!

Cele mai joase prețuri din an la cele mai populare modele de frigidere, cuptoare, aspiratoare și întreg asortimentul de electrocasnice și electrotehnică! Frigider mare NoFrost LG 8499  lei plus 800 lei CASH-BACK în cadou! Tot ce este mai bun! Reduceri nemaipomenite, oferte avantajoase – ce să mai așteptați?

În acest an sunt în trend congelatoarele. Cel mai mare asortiment de congelatoare la cele mai bune prețuri din Moldova! Lada frigorifică Eurolux volum 140 litridoar la 2999 lei plus 300 lei CASH-BACK în cadou! Fructe și legume înghețate, pentru o perioadă îndelungată își vor păstra componentele nutritive, și după dezghețare vor păstra aroma, gustul nemaipomenit, vitaminele și microelementele, care erau în componența lor încă în stare proaspătă. 

La fel sunt disponibile oferte de preț pentru mașinile de spălat rufe. De exemplu, mașina de spălat rufe îngustă SAMSUNG 6 kg costă doar la 4599 lei plus 400 lei CASH-BACK în cadou!

Complect de  tehnică incorporabilă SAMSUNG va deveni nu doar un ajutor în prepararea bucatelor preferate de Crăciun sau Revelion, dar și vișina de pe tort în bucătăria Dvs. din aspect de design și tehnologii doar la 8999 lei plus 900 lei CASH-BACK în cadou!

Rețeaua de supermarkete ВОМВА are grijă de curățenia din casele Dvs. Mașina de spălat rufe îngustă unică Candy doar de 34 cm 5 kg la 1000 de rotații, la un super preț de 3499 lei plus 300 lei CASH-BACK în cadou!

Cadouri pentru întreaga familie puteți alege cu reduceri, dar cel mai important este posibilitatea de a participa în extragerea apartamentului și a celorlalte 9 premii valoroase. Detalii pe site-ul nostru  pe pagina « Regulamentul extragerii – Câștigă apartament!». 

Succes tuturor!

Linia fierbinte a rețelei de supermarkete BOMBA: (+373-22) 26-00-26.

bomba.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării