main logo
2336

Carpet Outlet: Cumpără covoare și poți câștiga mașina visurilor tale (P)

Vin Sărbătorile și cu toții așteptăm cu nerăbdare surprize, cadouri de la cei dragi și desigur fiecare dintre noi vrea să fie și el Moș Crăciun pentru apropiații săi, iar Carpet Outlet vine în ajutorul vostru și a lansat pe 17 decembrie 2019 o Mega Promoție cu mii de premii garantate la procurarea covoarelor în magazin și 3 Super Tombole cu 33 de premii fiecare, iar Mega Premiu va fi un Automobil de vis – Renault Kadjar dotat cu cutie automată și o mulțime de opțiuni, care sigur vor fi pe placul tău:

Carpet Outlet: Cumpără covoare și poți câștiga mașina visurilor tale (P)

ABS + EBD + ESP, Aer condiționat cu reglare digitală și senzor de ploaie si lumină, asistență la parcarea față și spate, cruise control, sistem de prindere ISOFIX pentru copii, pneuri all season, scaune față cu sistem de încălzire și sistem Multimedia.

Cumperi orice COVOR sau mai multe cu SUPER REDUCERE de la -40% pana la -70%, in valoare de minim 4000 de lei și intri automat în posesia unui premiu garantat răzuind un bilet, care îl extragi pe loc: aparate foto digitale, oale sub presiune, aspiratoare, boxe portabile, power bank-uri, căști, calculatoare, rucsacuri, certificate bănești

În plus ești înscris automat în cursa pentru cele 33 Mega Premii (vor avea loc 3 Super Tombole): Televizoare LED, mașini de spălat, frigidere, congelatoare, mașini de spălat vase, cuptoare electrice, cuptoare cu microunde, storcătoare de fructe, mixere, tocătoare de carne, mașini de făcut pâine, aparate de cafea, seturi lenjerie de pat și multe alte premii valoroase!!!

Și desigur cireașa de pe tort va fi acel Superb Crossover Renault Kadjar – Premiul Principal care va fi câștigat poate chiar de tine pe 24.04.2019. Faci mai multe procurări – primești mai multe bilete de participare și șanse mai mari pentru cele 99 de Super Premii și desigur pentru Premiul Mare – Automobil !

În magazinul nostru specializat de covoare veți găsi sute de modele de covoare din lână naturală și fir sintetic. Culorile, precum și textura și înălțimea plușului, sunt foarte variate. Aici, găsiți covoare clasice persiene, cu design modern, și desigur covoare pentru copii. Dimensiunile sunt de la cele mai mici, până la covoare mari și foarte mari!

Am suplinit recent stocurile, dar ele se epuizează foarte rapid!

Va asteptam cu Drag sa veniți in magazinul nostru, care se afla pe următoarea adresă:

Chișinău str. Calea Iașilor 91, vezi harta pe carpetoutlet.md (în incinta Creator Mall)

Transport public:

Rutiera nr. 135, Troleibuz nr. 34, Autobuz nr. 20

Program de lucru:

Luni-Vineri: 10:00-19:00
Sambata-Duminica: 10:00-18:00
Telefon: 061-000-826/ 060-129-709
Vezi covoarele noastre pe www.carpetoutlet.md
Facebook: fb.com/carpetoutletmd/

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării