main logo
1902

Carnea de pui George Standard a revenit în magazine Ⓟ

Toate probele sunt negative, produsele sunt de calitate superioară! Compania George Standard, care de 5 ani produce cei mai fragedă carne de pui din R. Moldova, mulțumește clienților săi pentru încredere și fidelitate și anunță că, toate probele care au fost testate la diferite laboratoare au ieșit negative.

„Ultimele zile au fost complicate pentru companie, urmare a unei neînțelegeri, care a pus la îndoială calitatea produselor Georgia Standard. Siguranță și calitatea sunt cele 2 criterii care au stat, stau și vor sta la baza activității George Standard. Vă mulțumim, stimați clienți pentru grijă și pentru interesul față de produsele noastre.  Pentru a ne asigura că,  carnea de pui George Standard este conformă și corespunde tuturor standardelor am  efectuat  8 analize în diverse laboratoare, selectate și sigilate de inspectorii ANSA. Nemijlocit:

* Probe pentru carne, din diferite încăperi, inclusiv din adăpostul păsărilor.

* Probe la bahile-găinaț și la fel din diferite secții de producție.

* Raportul de încercări la prezența diferitelor tipuri de antibiotice care distrug această bacterie.

* Probe de sanație, izolare și identificarea bacteriilor din genul salmonella în abator păsări.   * Raport încercări furaje.

* Raport încercări analize de apă.

* Rezultatul anterior, de acum 2 săptămâni din aceeași secție a fost negativ.

* Rezultatul investigației la prezența acestei bacterii în sângele tuturor angajaților care sunt implicați în procesul de lucru al sacrificării. ”

Rezultatele obținute sunt toate NEGATIVE  și nu există careva  bacterii în produsele noastre.

„ Acest lucru înseamnă enorm pentru noi, cei de la George Standard, căci depunem efort și suflet zi de zi pentru a produce cea mai bună carne de pui din țară.   Ne exprimăm regretul că, clienții noștri au fost puși în situația în care să pună la îndoială siguranța  produselor noastre. Totodată, le mulțumim că au încredere în noi, iar rezultatele negative obținute la cele 8  probe vin să confirme acest lucru.  Mai mult,  începând cu 13.05.2022, carnea de pui George Standard este din nou disponibilă în tóate rețelele”, spun reprezentanții companiei.  

Ei afirmă că, carnea corespunde tuturor standardelor de calitate, iar toate loturile de carne puse în vânzare în tot acest timp, au fost testate și verificate de instituțiile competente, fără depistarea a careva abateri.

„ Vă amintim că fabrica noastră avicolă este unica din spațiul CSI, unde puii, în baza unor tehnologii franceze, au parte de o creștere lentă, ceea ce înseamnă că au o viață mai lungă de 2 ori decât puiul clasic din alte crescătorii specializate. Puii noștri sunt crescuți liber și dispun de hrană 100% vegetală, fără antibiotice, hormoni și injectări”, precizează cei de la George Standard.

Pentru mai multe detalii accesați www.ggg.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării