main logo
3708

Carmez: 4 magazine de firmă au fost deschise la Bălți (P)

Sărbătorile de iarnă reprezintă o parte însemnată a culturii moldovenești, aducând cu sine multă dispoziție bună, așteptarea miracolelor și a cadourilor, pe care le împarte Moș Crăciun.

Carmez: 4 magazine de firmă au fost deschise la Bălți (P)

Pe lângă acestea, Anul Nou și Crăciunul mai semnifică și o masă îmbelșugată, la care se servesc diverse feluri de salamuri, carne afumată și alte bucate tradiționale. 

De aceea, când e vorba de alegerea cărnii pentru masa de sărbătoare, merită să avem încredere în unul dintre cei mai importanți producători de carne și mezeluri din Moldova — Carmez.

Carmez își extinde rețeaua de magazine de firmă, iar îajunul Anului Nou, locuitorii orașuluilți vor avea ocaziacumpere produse de carne șmezeluri de înaltă calitate din 4 magazine noi. 

În magazinele nou deschise, bălțenii vor fi întâmpinați de o largă varietate de produse: în fiecare dintre ele sunt prezente vitrine cu cârnați șicarne proaspătă, precum și rafturi cu o mare selecție de diverse conserve.

Produsele din vitrina de mezeluri îi vor încânta pe clienți,oferindu-le crenvurști, safalade, salam semi-afumat, fiert-afumat și crud-afumat, delicatese afumate, șuncă și tobă. 

Toate produsele din categoria mezeluri sunt reprezentate de mărcile Carmez, Gurman Farm și Natur Agro. Produsele din vitrinele de carne de la Natur Agro vor fi pe placul iubitorilor de picnicuri, oferindu-le mititei, cârnăței, pârjoale (obișnuite, dar și pentru burgeri), precum și produse marinate.

În plus, în ajunul sărbătorilor de iarnă, toți vizitatorii magazinelor de firmă Carmez vor avea parte de reduceri la mezeluri și produsele din carne!

Cu drag, vă invităm să ne vizitați magazinele la următoarele adrese

str. Vasile Alecsandri, 4

str. Alexandru cel Bun, 2

str. Decebal, 101

str. Stefan cel Mare, 28

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării