main logo
798

Campionatul de street-ball printre amatori a fost organizat cu suportul 7777.md Ⓟ

Campionatul de street-ball printre amatori a avut loc în week-end și a reunit la start 32 de echipe. Evenimentul s-a desfășurat pe terenul de baschet din parcul ”La izvor” și a fost organizat cu suportul financiar al portalului 7777.md, singurul site autorizat de pariuri sportive din Moldova.

Prezent la eveniment, directorul NGM Company, care administrează portalul, a declarat că susținerea sportului de amatori este una dintre prioritățile casei de pariuri moldovenești.

”Întotdeauna încurajăm inițiativele amatorilor de sport și cu plăcere oferim suport pentru organizarea evenimentelor care îi ajută pe oameni să facă mai multă mișcare, să fie mai sănătoși și să savureze un meci dinamic”, a spus Plamen Milanov.

În urma competiției, 7777.md a premiat echipele care s-au clasat pe primele 3 locuri la 3 categorii (echipe formate din 5,3 și câte 1 sportiv):

  • Pentru locul I, 9 participanți au primit câte 500 de lei
  • Pentru locul II, alți 9 jucători au primit câte 350 de lei
  • Pentru locul III, încă 9 sportivi au primit câte 200 de lei.

*Campionatul s-a desfășurat și cu suportul Primăriei municipiului Chișinău, Preturii sectorului Buiucani și a Direcției generale transport public și căi de comunicații a Consiliului Municipal Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării