main logo
2149

Calendarul Surprizelor Top Shop: 16 oferte exclusive în fiecare zi (P)

Dragi prieteni, deoarece ne apropiem cu pași grăbiți de cea mai magică zi din an, noi am decis să ne apucăm de lucru înaintea lui Moș Crăciun.

Calendarul Surprizelor Top Shop: 16 oferte exclusive în fiecare zi (P)

Astfel, până la data de 31.12.2019 vă așteaptă zilnic câte o Ofertă secretă, la un produs pe care cu siguranță deja ați reușit să-l îndrăgiți și, desigur, care va avea un preț accesibil. 

Plapumă, mop, fier de călcat, robot de bucătărie, aparat de slăbit, acestea sunt doar câteva produse de Reducerea cărora vă veți putea bucura până la Revelion. Dar, asta nu e tot. De asemenea, veți avea posibilitatea să procurați un produs la doar 1 Leu, să câștigați CADOURI la achiziția anumitor produse și desigur să beneficiați de prețuri Magice, pregătite cu drag pentru fiecare client.

Dacă încă nu ați decis ce CADOURI să le procurați celor dragi, atunci fiți pe fir și prindeți surpriza zilei pregătită de Top Shop. 

Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.top-shop.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 195. 

Nu uitați, Magia dispare exact după Revelion, aveți la dispoziție doar 16 zile. Vă dorim cumpărături reușite și să umpleți desaga cu o mulțime de CADOURI pentru sărbători!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării