main logo
3871

Bpay.md: Transferuri bănești SEPA, între Europa și Moldova Ⓟ

Compania BPAY oferă servicii de transfer de bani în zona euro - SEPA. Acest serviciu oferă posibilitatea de a efectua transferuri în EUR între conturile deschise la băncile partenere, care fac parte din acest sistem de plată european.

Ce reprezintă SEPA?

SEPA (Single Euro Payments Area) este un sistem de plată în euro, care vă permite să efectuați transferuri între conturi deschise la bănci și instituții financiare, care fac parte din acest sistem european. 

BPAY & SEPA

Republica Moldova nu face parte din zona SEPA, totuși, compania BpaySRL, prin intermediul site-ului web și a aplicației mobile Bpay.md, vă permite să primiți și să trimiteți plăți prin sistemul de plăți în euro (SEPA). Prin deschiderea unui cont în sistemul de plăți Bpay.md, veți obține un IBAN european cu drepturi depline, către care puteți efectua cu ușurință un transfer bancar, de la orice bancă din Uniunea Europeană. 

Costul alimentării unui cont BPAY printr-un transfer SEPA - 0,95 EUR
Costul transferului unei sume dintr-un cont BPAY folosind rechizitele SEPA - 3 EUR 

Transferurile SEPA se efectuează în valuta EUR. Atunci când transferul este depus în contul Bpay, fondurile vor fi convertite automat din EUR în MDL la cursul valutar indicat în secțiunea „Transferuri de bani - Primiți - SEPA”. 

Termenul finalizării unei plăți este o zi bancară.

Aveți posibilitatea de a primi și trimite transferuri către persoane fizice și juridice.

Ce țări sunt membre SEPA? 

SEPA include 35 de țări: Austria, Belgia, Bulgaria, Marea Britanie, Ungaria, Germania, Grecia, Danemarca, Irlanda, Islanda, Spania, Italia, Cipru, Letonia, Lituania, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Irlanda de Nord, Slovacia, Slovenia, Finlanda, Franța, Croația, Republica Cehă, Elveția, Suedia, Estonia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării