Bomba: Un nou magazin în sectorul Râșcani, asortiment mare în 2000 m2 Ⓟ
2 noiembrie, 15:50
2 631
0
Bomba: Un nou magazin în sectorul Râșcani, asortiment mare în 2000 m2 Ⓟ
2 noiembrie, 15:50
2 631
0

Rețeaua de supermarket de tehnică casnică și electronică în magazinul BOMBA a deschise un magazin în format nou în sectorul Rîșcani cu o suprafață și asortiment extins, precum și cu zonare nouă la adresa: bul. Moskova 19.

Printre schimbările de bază care au avut loc în magazinul renovat, în BOMBA atrag atenția la creșterea suprafeței și asortimentului punctului comercial de vînzare. Astfel, suprafața totală a magazinului a crescut pînă la 2000 mp.2. 

Doar până pe 15 noiembrie în acest magazin vor fi disponibile reduceri suplimentare. De exemplu, televizorul 4K SmartTV LG cu diagonala de 124 cm – doar la 6 299 lei plus 600 lei CASH-BACK cadou! Vino și experimentează calitatea imaginii UltraHD și sunetul excelent. O alegere excelentă pentru încăpere de orice suprafață! 

În același timp, numărul total de SKU-uri prezentate în magazin a crescut cu aproximativ 1000 - la mai mult de 5000 de articole. În special, a fost extinsă gama de electrocasnice mari și mici, echipamente video și audio, electronice, accesorii și multe altele. De exemplu, frigider LG cu o înălțime de 174 centimetri și un volum de 271 litri - doar la 6 799 lei plus 600 lei CASH-BACK cadou! 

Vă reamintim că rețeaua de supermarkete BOMBA este cea mai mare rețea de vânzare cu amănuntul din Moldova după numărul de magazine și vânzări de electronice și electrocasnice. 

BOMBA începe dezvoltarea magazinelor de nou format, acum puteți comanda echipamente printr-un terminal de autoservire sau un magazin online - electrocasnice și electronice, îmbrăcăminte sportivă și încălțăminte, articole pentru sport, produse pentru copii, cosmetice și parfumerie. Peste 100.000 de produse din cele mai populare 9 categorii de produse. Ideal pentru cumpărături de familie. Magazinul nostru online este deschis non stop! Este foarte important pentru noi ca fiecare achiziție făcută pe BOMBA.MD să vă aducă plăcere.

Toată lumea tinde să fie în trend, iar cea mai puternică tendință din ultimii ani este sportul. Comandați online sau prin terminale de autoservire, adidași de alergat Nike pentru bărbați  sau femei la un super preț de 1199 lei. 

Nu este pentru nimeni un secret faptul că la temperaturile sub zero ale aerului, sistemele și dispozitivele unităților de transport sunt expuse unei sarcini mai mari decât vara. Și, prin urmare, pregătind mașina pentru utilizare în condiții mai dificile, șoferilor li se recomandă să schimbe uleiul pe cel de „iarnă”, adică mai puțin vâscos. Pregătirea înseamnă din timp, chiar înainte de venirea timpului rece. Ofertă de sezon de la BOMBA, un set de ulei de motor sintetic Mobil M-Super 3000 5W-40 în ambalaj convenabil 4 + 1 litru doar la 399 lei. 

Nu ratați șansa de a achiziționa echipamente la cele mai bune prețuri din rețeaua de supermarkete BOMBA! 

Aveți de unde alege!

Asortiment mare pentru 2000 m2, în noul magazin BOMBA de la Rîșcanovca: bd. Moscova 19.

Linia fierbinte pentru rețeaua de supermarket-uri BOMBA: (+ 373-22) 26-00-26

bomba.md

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter