main logo
1913

Bomba: Сel mai mare asortiment de televizoare Samsung Ⓟ

Această toamnă în rețeaua de supermarkete Bomba Veți găsi cel mai mare asortiment de televizoare Samsung cu un beneficiu de pînă la 20%!

Veți putea alege atît din gama UHD- televizoare,cît și din seriaQLED. Cel mai important avantaj al televizoarelor SAMSUNG – reflectarea reală a imaginii. Aveți posibilitate de a vă crea un adevărat cinematograf chiar la Dvs. acasă, zilnic savurînd fiecare detaliu al ecranului. 

O alegere și mai reușită va fi televizorul - QLED, doar el dispune de toate calitățile televizoarelor - UHD,șimai mult ca atît, este dotat cu tehnologia inovațională de obținere a punctelor cuantice. Indiferent de unghiul sau loculdin care veți privi la televizor, imaginea va rămîne la fel de calitativă. De exemplu, televizorul 4K QLED SAMSUNG  cu diagonala de 109 сla 11199 lei plus 1000 lei CASH-BACK în cadou!

Ieșiți din limitele posibilului și încărcați fiecare clipă din viața Dvs. cu impresii de neuitat. Vă prezentăm noile tehnologii QLED – cele mai avansate în rîndul televizoarelor SAMSUNG. De exemplu,televizorul 4K QLED SAMSUNG  cu diagonala de 127 сla 12199 lei plus 1000 lei CASH-BACK în cadou!

The Frame — creat pentru casa Dvs. Un nou motiv de inspirație Pictură, grafică sau pozele Dvs. preferate – mereu pe ecran. Inviorați interiorul Dvs. cu ajutorul artei. 

Galeria din interiorul televizorului Dvs. The FrameCompletați interiorul Dvs. sau în fiecare zi pur și simplu primiți plăcere de la elementele de artă – portretele și fotografiile meșterilor renumiți.  Deschideți colecția de artă, creată special pentru The Frame, și adăugați puțină frumusețe în viața Dvs. 

O multitudine de variante de stilizare a portretelor și fotografiilor. The Frame permite cu ușurință selectarea oformării operelor de artă, pentru ca acestea ideal să se încadreze în interiorul Dvs. Selectați forma și culoarea passepartout-ului, pentru a crea tabloului o încadrare în ramă ideală. 

Creați tabloul din cele mai bune momente din viață. Puteți descărca și trece pe ecran pozele Dvs. personale. Pur și simplu expediați pozele pe The Frame prin smartphone sau copiați-le cu ajutorul stick-ului USB. De exemplu,televizorul The Frame 4K QLED SAMSUNG  cu diagonala 140 сla 21999 lei plus 2000 lei CASH-BACK în cadou!

Ce este QLED?

Televizoarele QLED utilizează tehnologia de obținere a punctelor cuantice din material inovațional. Punctele cuantice, transformă lumina într-un miliard de nuanțe pe un ecran TV QLED. Ele nu ard cu trecerea timpului, de aceea televizoarele QLED posedă un termen mare de exploatare, cea mai înaltă luminozitate și cea mai bună transmisie a culorilor. De aceea televizorul QLED Samsung QE55Q95 va înfrumuseța orice cameră și va atrage atenția oaspeților Dvs. 

Tehnica de uz casnic SAMSUNG demult a cucerit încrederea cumpărătorilor în toată lumea datorită standartelor înalte de calitate. Televizoarele SAMSUNG ridică nivelul distracțiilor casnice la un nou nivel, oferind emoții de nedescris de la procesul de vizionare. De exemplu, noutatea anului 2020 televizorul fără rame QLED cu diagonala de 216 сm.

Doar în rețeaua supermarketelor BOMBA Veți găsi cel mai mare asortiment de televizoare 8K SAMSUNG. Dincolo de limita posibilităților, televizorul 8K QLED Samsung QE75Q800 – Rezoluția reală 8K cu procesorul Quantum 8K. Simțiți puterea fiecărei scene cu rezoluția nemaipomenită de 33 milioane de pixeli, cu claritate uimitoare a imaginii și rezoluția de 4 ori mai mare decât la UHD 4KProcesorul Quantum 8K este apt să îmbunătățească calitatea imaginii de calitate rea pînă la rezoluția 8К.

Nu ratați șansa să vă reînnoiți tehnica în casă și s-o faceți mai confortabilă! Rețeaua de supermarkete BOMBA și compania SAMSUNG vă cadonează această posibilitate.

Linia fierbinte a supermarketelor BOMBA: (+373-22) 26-00-26

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării