main logo
8002

Bomba: Lichidare de stoc. Reduceri până la - 70% Ⓟ

Forfota de revelion și goana după cadouri a trecut? Vă greșiți! Rețeaua de supermarkete Bomba continuă să reducă prețurile și stabilește reduceri grandioase la cea mai mare gamă de produse!

Astfel, de pe 4 până pe 24 ianuarie 2021 în rețeaua de supermarkete Bomba are loc lichidarea totală a stocurilor – reducerile ajung până la 70%! Este momentul tău pentru super-shopping! Realizează cumpărături și obține posibilitatea de a participa în extragerea grandioasă, în care vor participa 10 premii valoroase. Premiul principal – Apartament cu euroreparație și încălzire autonomă în zonă de parc din orașul Chișinău.

Cum să participați în promoție?

Realizați cumpărătura în rețeaua de supermarkete BOMBA sau pe site-ul bomba.md, în suma totală a bonului minim 1000 lei și îndeplini-ți cuponul. După aceasta primiți posibilitatea să deveniți norocosul, care va deschide ușa apartamentului, echipat cu toate cele necesare pentru trai. Ferestre mari Veka, bucătărie finisată cu tehnică incorporată, încălzire autonomă (cazan Valiant eloBLOCK VE 6), baie spațioasă dotată cu tehnică sanitară și boiler - deja vă așteaptă!

Atenție! Extragerea premiului mare – apartament și încă 9 premii valoroase – va avea loc pe 14 februarie 2021 la ora 17:00 în direct la canalul „Prime”, pe site-ul bomba.md, precum și la  canalul YouTube BOMBA.

Doar în BOMBA, televizor mare Sakura cu diagonala 99 сm puteți să-l procurați doar la 2999 lei plus 300 lei CASH-BACK în cadou!

 La procurarea mașinii de spălat rufe standard LG   pentru 6 kg și 1200 rotații per minut – doar la 5499 lei plus 500 lei CASH-BACK în cadou și 10 kg de praf de spălat în CADOU!

Am stabilit reduceri grandioase la cele mai populare modele de televizoare, frigidere, mașini de spălat rufe și tot asortimentul de electrotehnică de uz casnic! Televizor 4K SmartTV Sakura pe AndroidTV cu diagonala 140 cm doar la 5999 lei plus 600 lei CASH-BACK în cadou!

Lichidare totală – este posibilitatea perfectă de a obține tehnică cu o economie considerabilă și cadouri suplimentare!  

În rețeaua de supermarkete ВОМВА puteți găsi cea mai mare gamă de televizoare la cele mai mici prețuri din țară! De exemplu, televizorul 4K Smart TV Philips cu tehnologia unică de iluminare de fundal Ambilight  acum doar la 9999 lai plus 1000 lei CASH-BACK în cadou!

La cumpărarea televizorului 4K NANOCELL SmartTV LG cu diagonala 130 cmdoar la 8 999 lei plus 900 lei CASH-BACK în cadou! Procesor rapid și acoperire smart WebOS cu cea mai comodă telecomandă Magic Remote transformă folosirea acestui model într-o adevărată plăcere, iar vizionarea filmelor și emisiunilor preferate într-un show feeric datorită tehnologiei NanoCell.

Ieșiți din limitele posibilului și îmbogățiți fiecare clipă a vieții cu emoții nemaipomenite. Vă prezentăm noile tehnologii OLED – cele mai performante printre televizoarele LG. De exmplu, televizorul 4K OLED LG cu diagonala 140 cm la 29999 lei plus 3000 lei CASH-BACK în cadou și primim 32” SMART-televizor LG în CADOU! Și la fel nu uităm, despre participarea la extragerea Apartamentului cu reparație în Chișinău!

Este șansa unică de a obține tehnică de calitate înaltă pentru utilizare casnică și personală. În fiecare casă trebuie să existe mașină de spălat vase, aceasta va economisi timpul Dvs. și va asigura spălare ideală a veselei. De aceea că, aceasta este BOSCH, iar acesta este producătorul mașinilor de spălat vase nr. 1 în lume. Mașina de spălat vase incorporabilă BOSCH diagonala 60 cm pentru 12 complecte cu 4 programe la super preț de 4999 lai plus 500 lei CASH-BACK în cadou!

Special pentru Dvs., toată gama de produse originale are reduceri nemaipomenite. Frigiderul Indesit de 2 metri la un super preț doar la 4999 lei plus 500 lei CASH-BACK în cadou! 

La fel sunt disponibile oferte unice de preț la mașinile de spălat rufe. De exemplu, mașina de spălat rufe îngustă LG 5 kg doar la 4799 lei plus 400 lei CASH-BACK în cadou! Și Dvs. la fel primiți 10 kg de praf de spălat Persil în CADOU!

O gamă largă de produse pentru adevăratele gospodine la prețuri reduse deja vă așteaptă în supermarketele ВОМВА. Începînd cu reducerile de record la cuptoare și plite până la oferte nemaipomenite de preț la congelatoare și multe altele.

Puteți alege cadouri pentru întreaga familie cu reduceri, iar cel mai important, posibilitatea de a participa la extragerea Apartamentului cu reparație în Chișinău! Cu cît mai multe cupoane, cu atît mai multe șanse de a câștiga apartament sau alte 9 premii valoroase. Puteți lua cunoștințăcu informația detaliată pe site-ul nostru pe pagina «Regulamentul extragerii – Câștigă apartament!». 

Succes tuturor!

Linia fierbinte a rețelei de supermarkete BOMBA: (+373-22) 26-00-26.

bomba.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării