main logo
3582

Bomba: E timpul reducerilor de toamnă Ⓟ

Începutul sezonului de toamnă se caracterizează prin căderea frunzelor aurii și răcoarea revigorantă. Lumea tinde spre schimbări. Rețeaua de supermarkete Bomba va pregătit oferta de sezon.

De pe 28 septembrie pînă pe18 octombrie «Timpul reducerilor de toamnă!». Cel mai larg asortiment de produse cu reduceri de pînă la -40%!

Rețeaua de supermarkete Bomba mereu organizează lichidări de stoc și promoții la prețuri joase. Datorită acestui fapt, puteți procura cele mai bune produse la super-prețuri.  

De exemplu, televizorul Smart LG diagonala 82 сm la un super preț de 3399 lei plus 300 lei CASH-BACK în cadou!Veniți și apreciați imaginea clară și sunetul impecabil. Alegerea perfectă pentru spații de diferite dimensiuni! 

Căutați mașină de spălat rufe potrivită? Nebunia de toamnă a prețurilor în Bomba – un motiv ideal pentru alegerea modelului potrivit. Mașina de spălat Indesit cu clasa de eficiență electroenergetică A++și încărcare de 7kg cu 1000 rotații costă doar – 3999 lei plus 300 lei CASH-BACK în cadou!

Zilele calde și însorite, brusc s-au schimbat în timp ploios și rece. Ce de bine este ca pe timpul rece să te afli în casă la cald. Dacă aveți nevoie de încălzire rapidă, atrageți atenția la  aeroterme. De exmplu, aerotermul Vegas doar la 149 lei. Astfel de dispozitive, sunt relativ la prețuri accesibile, rapid încălzesc aerul și cu ajutorul ventilatorului îl dispersează prin încăpere. 

De asemenea cu sarcina de încălzire de durată a suprafeței de locuit perfect fac față și convectoarele, rapid vor încălzi camera de 22 de metri convectorul Vegas la super preț de 299 lei. Procurarea convectoarelor este potrivită pentru cei care au în familie copii mici. Doar acest dispozitiv poate fi agățat pe perete. Sau treceți la încălzirea infraroșie.Încălzitorul infraroșu Saturn doar la 699 lei–«soarele» Dvs personal, conectat în priză.

Internet-magazinul cu posibilități nelimitate pentru shopping. Tehnica de uz casnic și electronică, îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă, produse pentru sport, produse pentru copiii, cosmetică și parfumerie. Mai mult de  100 000 produse în 9 cele mai solicitate categorii de produse. Locul ideal pentru cumpărăturile familiale. Internet magazinul nostru lucrează 24/7! Pentru noi este foarte important, ca fiecare cumpărătură făcută pe BOMBA.MD, să vă aducă plăcere.

Toți tind să fie în trend, dar cel mai puternic trend a ultimilor ani este sportul. Comandă online sau prin terminalele de autoservire adidașii de alergat Adidas pentru bărbați și femei la super preț de 799 lei. Plimbările de toamnă vă vor aduce doar plăcere și folos pentru copilul Dvs în adidașii Asics la super preț de 599 lei. 

ToamnaFierăstrăul cu lanț Bosch UniversalChain 35 la super preț de 1399 lei– este un instrument sigur și durabil,care se deosebește prin putere înaltă,tehnologie,siguranță și comfort.

Nu ratați șansa de a procura tehnică la cele mai bune prețuri de la rețeaua de supermarkete BOMBA! La noi aveți din ce alege!

Linia fierbinte a rețelei de supermarketeBOMBA:(+373-22) 26-00-26

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării