main logo
3722

Bomba: Cel mai mare asortiment de tehnică Ⓟ

Bomba este cea mai mare rețea de supermarkete de electrocasnice și electronică din Moldova. Doar în magazinele Bomba veți găsi cel mai mare asortiment de tehnică de diferite categorii.

Am pregătit pentru dvs. modele top de televizoare, frigidere, mașini de spălat, precum și alte electrocasnice mari și mici la cele mai bune prețuri din țară!

Premieră în rețeaua de supermarkete BOMBA, televizoare de marca Haier. Marginile ultra-subțiri ale ramei creează un efect fără limite. Display inovativ, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, gestiune vocală. De exemplu, televizorul SMART 4K Haier cu diagonala de 127 cm este de doar 6 999 lei plus 600 lei CASH-BACK în cadou!

Doar acum, cele mai bune modele de frigidere care au o capacitate înaltă de depozitare de alimente, consumînd un minim de energie, le puteți găsi la prețuri mici fără precedent! De exemplu, frigider Indesit de 2 metri cu un volum de 341 litri – doar la 5 499 lei plus 500 lei CASH-BACK în cadou!

Rețeaua de supermarkete BOMBA are grijă de curățenia caselor dumneavoastră. Mașină de spălat îngustă Indesit 3 ani garanțiela un super preț de 2999 lei plus 200 lei CASH-BACK în cadou!

Ladă frigorifică Eurolux cu un volum de 100 litri la doar 2499 lei plus 200 lei CASH-BACK în cadou! Fructele și legumele congelate își vor păstra proprietățile nutritive pentru o perioadă îndelungată de timp, iar după dezghețare vor rămîne cu gust și aromă neschimbate, precum și cu vitamine și microelemente care erau conținute în ele în stare proaspătă.

În rețeaua de supermarkete Bomba veți găsi cel mai mare asortiment de echipamente climatice la cele mai bune prețuri din Moldova în diverse categorii: condiționere,ventilatoare,umidificatoare și purificatoare de aer. Și mai ales pentru începutul sezonului cald, am pregătit reduceri fierbinți la pozițiile de top din echipamentele climatice.

Alege un condiționer split Kraft 7000 BTU la un super preț de 3 399 lei plus 300 lei CashBack. Acesta va menține microclima dorită în orice cameră cu o suprafață de până la 20 de metri.

De exemplu, condiționer split TCL 9000 BTU iarnă / vară la doar 4999 lei + 400 lei CashBack și instalare cadou 🎁

Toți copiii visează la o bicicletă. Și pentru fiecare copil trebuie să devină realitate, bicicleta pentru copii Baikal doar la 799 de lei. Toate prețurile pentru biciclete pe bomba.md sunt atât de mici, iar alegerea este atât de mare încât toată lumea își poate permite o bicicletă nouă.

Și dacă ați crescut și vă place să vă plimbați, cel mai larg asortiment de trotinete electrice din Moldova vă așteaptă. De exemplu, liderul vânzărilor din anul 2020, trotinetă electrică Iconbit Trident 85 cu viteză maximă de 32 de kilometri pe oră,va merge cu viteza vîntului la doar 3.999 de lei.

Linia fierbinte a rețelei de supermarkete BOMBA:(+373-22) 26-00-26

bomba.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării