main logo
2583

Bomba: Cel mai mare asortiment de tehnică Ⓟ

Bombaeste cea mai mare rețea de supermarkete de tehnică casnică și electronică în Moldova. Doar în magazinele Bomba veți găsi cel mai mare asortiment de tehnică de categorii diferite.

Am pregătit pentru Dvs. modele populare de televizoare, frigidere, mașini de spălat rufe, precum și altă tehnică de dimensiuni mari și mici la cele mai bune prețuri din țară!

Vă gîndiți la procurarea unui nou televizor? BOMBA vă va ajuta în alegerea celui mai potrivit model la cel mai bun preț. De exemplu,televizorul 4K SmartTV LG cu diagonala 124 см– doar la 6 499 lei plus 300 lei CASH-BACK în cadou!Veniți și apreciați calitatea imaginii UltraHD și sunetul impecabil. Alegerea perfectă pentru încăperi de orice dimensiune! 

Cele mai bune modele de frigidere, care vor depozita un volum mare de produse, consumînd o cantitate minimă de energie, sunt prezentate la prețuri nemaipomenite! De exemplu, frigider LG cu înălțimea de 174 сm și volumul 271 litri - doar la 6 999 lei plus 600 lei CASH-BACK în cadou!

O mulțime de produse necesare în viața cotidiană la cele mai bune prețuri din țară! Doar înBomba veți găsi Termo ventilator VEGAS– doar la149 lei,Convector VEGAS– 299 lei, radiator pe ulei VEGAS– 499 lei.

Rețeaua de supermarkete ВОМВА poate satisface dorințele chiar și cumpărătorilor cu cele mai înalte cerințe, oferind oferte de preț unice! Pe rafturi puteți găsi mii de produse la prețuri avantajoase. Reduceri la cea mai largă gamă de produse, de la cele mai renumite branduri LG, Samsung, Rowenta, Moulinex, Bosch, Philips.

Internet-magazinul cu posibilități nelimitate pentru shopping. Tehnica de uz casnic și electrotehnică, îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă, produse pentru sport, produse pentru copii, cosmetică și parfumerie. Mai mult de 100 000 de produse în 9 cele mai solicitate categorii de produse. Locul ideal pentru cumpărăturile familiale. Internet-magazinul nostru lucrează 24/7! Pentru noi este foarte important, ca fiecare cumpărătură, făcută pe BOMBA.MD, să vă aducă plăcere.

Toți tind să fie în trend, dar cel mai puternic trend al ultimilor ani este sportul. Comandă online sau prin terminalele de autoservire,  adidași de alergat Nike pentru bărbați sau femei la un super preț de 1199 lei.

Toamnafierăstrău electric Bosch Universal Chain 35 la un super preț 1399 leieste un instrument sigur și de durată, care se deosebește cu putere, tehnologie, siguranță și confort înalt.

Pentru nimeni nu este un secret, că la temperaturile joase, sistemele și dispozitivele mijloacelor de transport sunt predispuse la o sarcină mai mare, decît vara. Și de aceea, pregătind automobilul pentru utilizare în condiții mai dificile, șoferilor li se recomandă să schimbe uleiul pe cel de “iarnă”, adică mai puțin vîscos. Dacă doriți să vă pregătiți – înseamnă că trebuie s-o faceți din timp, pînă la venirea timpului rece. Oferta de sezon de la BOMBA, complect ulei pentru motor sintetic Mobil M-Super 3000 5W-40 într-un ambalaj comod 4+1 litri doar la 399 lei. 

Nu ratați șansa să procurați tehnică la cele mai bune prețuri de la rețeaua de supermarkete BOMBA! Aveți din ce alege!

Linia fierbinte a rețelei de supermarketeBOMBA:(+373-22) 26-00-26

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării