main logo
3198

Bomba: Căldura la super prețuri Ⓟ

Zilele călduroase, însorite brusc s-au modificat în zile ploioase și timp urît. Și chiar dacă afară este frig și umed – acasă mereu va fi cald și comod cu dispozitivele de încălzire de la rețeaua de supermarkete BOMBA! Încălzitoarele modern sunt sigure și simple în utilizare, iar diversitatea mare de modele permite găsirea variantei optimale pentru orice gust.

Termo-ventilatoare, convectori, Calorifere electrice cu ulei și condiționere – toate acestea vor face atmosfera în casă maxim de confortabilă, necătînd la timpul de afară. 

Dacă aveți nevoie de o încălzire rapidă , atrageți atenția la Termo-ventilatoare.  De exemplu, termo - ventilatoare Vegas doar la 149 lei. Astfel de modele sunt la preț accesibil, rapid încălzesc aerul și cu ajutorul ventilatorului îl dispersează prin încăpere. Sau treceți la încălzirea infraroșie..  Încălzitorul infraroșu Saturn doar la 699 lei – “soarele” Dvs. personal, inclus în priză. 

Pentru încălzirea îndelungată, se va potrivi caloriferul modern cu ulei (radiator). Are un nivel jos de zgomot, este destul de econom și sigur împotriva incendiilor. Un astfel de dispozitiv poate fi lăsat fără supraveghere chiar și pe cîteva zile. 

La fel, cu sarcina de încălzire îndelungată a spațiului de locuit, va face față încălzitoarele convector . Procurarea unor astfel de încălzitoare este binevenită pentru familiile cu copii mici. Doar, acest dispozitiv poate fi fixat pe perete. 

Asigurați casei Dvs. o încălzire efectivă cu ajutorul celor mai noi tehnologii!

Întregul asortiment de tehnică de încălzire poate fi găsit pe pagina www.bomba.md.

Linia fierbinte a rețelei de supermarkete BOMBA: (+373-22) 26-00-26

bomba.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării