1 642
0
Bomba a donat 200.000 de lei Spitalului Toma Ciorbă pentru lupta cu COVID-19 (P)
1 642
0

Rețeaua de magazine de electrocasnice și produse electronice Bomba a donat 200.000 lei Spitalului de Boli Infecțioase Toma Ciorbă pentru combaterea și răspândirea noului tip de coronavirus COVID-19.

Republica Moldova continuă să se lupte cu pandemia de coronavirus și Bomba nu ar putea rămâne indiferentă. Suma transferată va fi utilizată pentru a sprijini tot personalul medical implicat în lupta împotriva COVID-19, precum și pentru  a achiziționa echipamentele și materialele medicale necesare.

Cu acest gest, Bomba își exprimă recunoștința sinceră față de personalul medical al Republicii Moldova și tuturor celor, care fac tot ce este necesar pentru a învinge epidemia. Medicii au salvat mereu vieți, dar în timpul unei pandemii declarate în lume,  de munca lor depinde când toată lumea poate reveni la viața normală.

"Situația rămâne destul de complicată, se iau măsuri serioase de securitate, dar numai prin unire putem face față situației și putem depăși toate consecințele negative", a spus  Mircea Baciu, Directorul General al Bomba.

Rețeaua de magazine Bomba încurajează, pe cât posibil, toți antreprenorii să se mobilizeze și să sprijine tot personalul medical, care luptă în prezent cu coronavirus COVID-19.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter