main logo
2062

Blago: Ne extindem! Și tu poți face parte din echipa noastră Ⓟ

Necătînd la condițiile grele de piață generate de criza pandemica, grupul de companii BLAGO a reușit să găsească noi căi de dezvoltare și rezistența pe piața din Republica Moldova. În acest an au fost deschise 4 noi puncte de lucru și altele 3 au fost reparate capital, iar pînă la final de an ne mai propunem să deschidem 2-3 locații noi.

 Astfel, suntem unica rețea națională cu puncte de lucru în toate orașele mari ale țării  cu spectrul larg de servicii financiare nebancare: creditare cu gaj (servicii de amanet), creditare fără gaj, operațiuni de schimb valutar, achitarea serviciilor comunale. Chiar dacă piața serviciilor creditare este într-o ușoară scădere , rezistăm  și ne dezvoltăm pe piață datorită serviciilor complementare care le dezvoltăm.

 Aceste rezultate se datorează echipei formate de-a lungul a 6 ani de activitate pe piața din Moldova, iar faptul că peste 45% din angajați au o experiență de lucru mai mare de 2 ani în cadrul companiei și datorită dezvoltării serviciilor adiționale în acest an salariile medii în punctele de lucru au crescut cu 25% ne face să fim mîndri de rezultatele atinse pe partea de resurse umane.

“Noi permanent avem anunțurile de angajare active și examinăm toate CV-le primite, au fost și situații cînd am decis să dezvoltăm rețeaua pentru că am găsit candidați potriviți pentru regiunea respectivă.

Astăzi suntem hotărîți să mărim echipa în Chișinau, Soroca, Florești, Drochia, Hâncești, Cahul, Orhei, Glodeni, daca ești în căutare de Job, depune CV la adresa hr@blago.md sau apelează la 069-194-249 și hai să facem cunoștință”, a declarat, șeful Departamentului HR din cadrul grupului de companii Blago.

Un aspect important este și faptul că din octombrie vor fi deschise primele puncte de lucru în România, astfel unii angajați vor trece temporar sau permanent să activeze în domeniul financiar într-o țară europeană. Respectiv fiecare angajat are ocazia de promovare și creștere profesională și pe alte piețe unde este prezent grupul Blago.

BLAGO- o companie modernă, în plină dezvoltare, cu mulți colegi tineri, întotdeauna preocupați de dezvoltarea profesională. În spatele serviciilor de calitate BLAGO stă o echipă de profesioniști datorită cărora suntem un brănd internațional cu o experiență de 21 de ani în Ucraina, Polonia, Rusia, România, iar de 6 ani şi în Republica Moldova.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării