main logo
2411

Black Friday la Enter: Cum poți prinde cele mai tari reduceri (P)

E noiembrie! E ultima lună de toamnă – dar și timpul perfect pentru ca să prinzi cele mai mari REDUCERI din an.

Black Friday la Enter: Cum poți prinde cele mai tari reduceri (P)

Anul acesta, Enter a decis să-ți vină în ajutor cu un șir de secrete ca să nu pierzi din vizor nicio ofertă. Deschide aplicația Notes și Calendar sau scoate-ți repede agenda din rucsac și fă notițe. P.S. Avem să-ți spunem muuuulte!

Pentru cei care nu știu prea multe despre Black Friday– iată o scurtă definiție. Vinerea Neagră este marea sărbătoare a Reducerilor, care deschide sezonul cumpărăturilor de Crăciun. Tradiția a luat viață în Philadelphia, când imediat după Ziua Recunoștinței, toți locuitorii au dat buzna în magazine ca să-și ia cadouri pentru Christmas. Îmbulzeală, ambuteiaje, atmosferă tensionată, reduceri exorbitante – anume de aici a venit și denumirea de Black Friday. 

Astăzi, ultima vinere din Noiembrie este probabil cea mai așteptată zi din an, dar și cel mai aglomerat Shopping Day, nu doar în SUA, dar și în alte regiuni ale lumii, inclusiv Moldova.

La Enter, Black Friday este deja o tradiție. Și, pentru că am spus să-ți scoți agenda, ia un marcher roșu și notează cu Bold.22, 23 și 24 noiembrie,începând cu 00:00 și până la aceeași oră în ultima zi, ai 3 zile de REDUCERI de până la 50% la cele mai populare categorii de produse electronice și electrocasnice. Și anume: 

  • Smartphone-uri. Astăzi, dacă nu îți înnoiești smartphone-ul cel puțin o dată pe an, poți spune că rămâi în urmă cu tehnologiile. Nu mai cheltui sume imense pentru smartphone-ul mult dorit, vino de Black Friday la Enter și alege-l pe cel care îți place! 

  • Laptopuri. Fie că ai nevoie de un laptop pentru job, studii sau divertisment – poți alege unul 3 în 1, și în plus, cu o reducere imensă. Unde? Desigur că la Enter. 

  • Tablete. Că tot îți spuneam de pix și agendă, dacă te-ai săturat să le tot cauți prin geantă, ia-ți o tabletă care te ajută la toate. Poți să faci tot felul de notițe, să vizualizezi conținuturi grafice pe un display mare, să navighezi pe Internet sau pur și simplu să-ți citești cartea preferată. Nu uita că la toate astea, de Black Friday, ai și un preț nemaipomenit de bun. 

  • Televizoare. Dacă unii o să spună că s-a cam terminat era televizoarelor, nu și în cazul televizoarelor Smart, care îți aduc atâta performanță, că nici nu te mai gândești la preț. Iar dacă mai dai și peste o reducere bună, poți să te consideri om împlinit. Pe bune!

  • Gadgeturi. Astăzi, e greu să găsești un utilizator modern care nu ar avea cel puțin un gadget. Ramura Wearables a prins amploare, ajutându-ne să fim mereu cu ochii pe starea noastră fizică dar și să rezolvăm tot felul de sarcini – simplu, rapid și eficient. 

  • Electrocasnice. Și cum fără reduceri la tehnica pentru casă – mereu utilă pentru confortul și bunăstarea fiecăruia din noi. Ne-ar trebui vreo oră să-ți enumerăm toate electrocasnicele pe care le găsești la noi, dar și lista de reduceri pe care o ai de Black Friday 2019. 

Iată că am ajuns și la rubrica Lifehack-uri de Black Friday de la Enter, ca să nu scapi nicio reducere, sau cum să le prinzi pe cele mai incitante. 

  1. Black Friday este cea mai bună oportunitate să-ți iei cadouri de Crăciun, la prețuri mai avantajoase ca niciodată. De fapt, de la această idee și a luat viață sărbătoarea celor mai mari reduceri din an.

  2. Că tot vorbim de reduceri, în anii precedenți, de Black Friday 2018, utilizatorii au avut șansa să se înnoiască cu device-uri de ultimă generație, chiar și la jumătate de preț. Da, da... ai citit bine. Iar anul acesta, se așteaptă promoțiiși mai generoase

  3. Dacă la început, Black Friday nu putea exista fără ambuteiaje și cozi kilometrice, astăzi poți să „vânezi” marile reduceri doar fiind conectat online. Simplu, dai click pe enter.online, alegi toate produsele dorite, iar noi ți le livrăm gratuit chiar până la ușă. 

  4. Iar dacă vrei totuși să simți pe propria piele nebunia și atmosfera tensionată de Black Friday, te așteptăm în orice magazin Enter din regiunea ta! Acolo ai parte de aceleași reduceri la toate categoriile de produse menționate și poți să-ți iei produsul pe loc, fără să mai aștepți livrarea.

  5. Ultimul, dar nu cel din urmă life-hack – ca să afli primul când încep mega reducerile de Black Friday, trebuie doar să te abonezi la pagina Black Friday Enter.  

Încheiem pe un ton pozitiv aici, iar noi mergem să ne pregătim de marea zi a reducerilor.

P.S Nu uita: 23, 24, 25 noiembrie – zilele în care, la Enter, prețurile „înnebunesc” de la atâtea reduceri.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării