main logo
1295

BioTexCom: Fiecare cuplu are toate șansele de a deveni părinte Ⓟ

Nu există infertilitate absolute! La BioTexCom fiecare cuplu are șansa de a deveni părinte!

Aproape 186 de milioane de oameni din lume - atât femei, cât și bărbați - suferă de infertilitate. În Moldova, conform statisticilor, fiecare al treilea cuplu căsătorit are probleme cu conceperea unui copil. 

Cu toate acestea, diagnosticul de infertilitate nu este o propoziție. Douăzeci de ani de experiență în clinica ucraineană de reproducere BioTexCom  demonstrează că infertilitatea absolută nu există. Tratamentul modern și noile tehnologii ale medicinei reproductive oferă fiecărui cuplu șansa de a-și lua propriul copil în brațe.

Clinica este specializată în soluții eficiente la problema infertilității: FIV cu ovocite sau sperma de la donator, FIV clasic, FIV cu donație mitocondrială, transplant endometrial, maternitate surogat. Cu ajutorul specialiștilor clinicii, s-au născut deja peste 20.000 de copii. 

 

Cele mai solicitate dintre programe la BioTexCom :

 - Maternitatea surogat 

 - FIV cu ovocite donate


 FIV cu ovocite donate

 Succesul fertilizării in vitro depinde de vârsta femeii, cauza infertilității și stilul de viață. Înainte de 35 de ani, șansa de a avea un copil cu FIV este de aproximativ 41–43%, iar după 40 de ani - 13–18%. FIV cu ovocite de la o donatoare tânără crește semnificativ șansele de a naște un copil sănătos. Clinica BioTexCom are o bancă de donatori, cu care cooperează peste 1.500 de femei tinere și sănătoase cu vârsta până la 30 de ani. Număr nelimitat de încercări și contracte cu garanția obținerii unui rezultat pozitiv.


Surogat gestațional

 Maternitatea surogat - este una dintre cele mai eficiente soluții pentru cuplurile care se confruntă cu infertilitatea. Cu toate acestea, rămâne interzisă în unele țări, Moldova este una dintre ele. În Ucraina, surogatul este permis. În clinica BioTexCom, procedura este oficială și complet legală, iar certificatul de naștere va conține doar părinții biologici ai copilului. De asemenea, clinica vă ajută să aranjați toate documentele necesare la ambasadă pentru a reveni cu copilu acasă în țara natală, cât mai curând posibil.

 Clinica BioTexCom este situată în Kiev (Ucraina), dar are departamente pentru SUA, Anglia, Israel, Germania, China, România, Moldova, Franța, Spania, Turcia, Italia și multe alte țări ale lumii. Echipa este formată din peste 600 de specialiști, iar managerii vorbesc peste 15 limbi străine.

 Clinica BioTexCom acceptă și cupluri din Moldova. Toate vizitele în Ucraina sunt organizate de manageri. Pe lângă serviciile medicale, clinica oferă o gamă largă de servicii suplimentare clienților la sosirea în Kiev: transfer, cazare, mese, asistență pentru completarea documentelor necesare, îngrijirea copiilor și multe altele. Toate acestea sunt deja incluse în pachetul programei alese de Dvs. 

 Toate serviciile clinicii pot fi găsite pe site-ul web biotexcom.ro  

Facebook: Biotexсom-România 

  YouTube: BioTexCom clinic

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării