main logo
826

Bellona: Alegerea corectă pe care trebuie să o faci pentru un somn sănătos Ⓟ

Cum să îți alegi o saltea? Ce caracteristici trebuie să aibă o saltea bună?

Pentru că un somn sănătos este esențial pentru fiecare din noi, iar salteaua este unul din cele mai importante elemente care ne asigură un somn odihnitor, este foarte important să alegem corect salteaua potrivită necesităților noastre.

Showroom-ul Bellona îți pune la dispoziție o gamă variată de saltele ortopedice care includ în sine mai multe caracteristici și beneficii pe care le poate aduce o saltea pentru sănătate, cum ar fi îmbunătățirea posturii, reducerea durerilor de spate sau a altor probleme ortopedice.

Iată câteva caracteristici pe care trebuie să le analizați cînd alegeți o saltea:

Tipurile de Arcuri 

Arcurile sunt cele care oferă suport optim și permit circulația aerului. Fie arcuri individuale cu mai multe zone de confort sau arcuri simple de tip Bonell și SL, toate formează o suprafață fermă oferind o durată de viață mai lungă saltelei. Pentru că au foarte multe puncte de sprijin, saltelele cu arcuri individuale în 5 sau 7 zone de confort se pliază cel mai corect pe corpul tău, reacţionează la părţile dure ale corpului precum presiunea capului, umărului, șoldului și zona picioarelor, protejând coloana vertebrală cu un nivel ridicat de precizie.

Tipurile de Spume. 

O saltea poate conține mai multe straturi de spumă: spumă poliuretanică, spumă flexi, spumă visco sau latex cu densitate și caltitate diferită. Există o mare varietate de saltele, în funcție de numărul de straturi și calitatea spumei din care sunt realizate, cu un grad de duritate diferit. 

Materiale ecologice, antialergice și antibacteriene 

Dacă suferiți de alergii sau alte afecțiuni,este important să alegeți o saltea care nu conține materiale care să vă provoace probleme de sănătate. Saltelele noastre au țesături hipoalergenice și sunt făcute din materiale naturale, cum ar fi bumbacul organic, in sau lâna.

Toppere detașabile și lavabile din stofe naturale 

Vă ajută să va protejati salteaua, menținând-o curată și ferind-o de uzură, și în același timp contribuie la un somn mult mai comod și mai odihnitor oferind amortizare suplimentară și un confort sporit.

Diversitate de dimensiuni

Diversitatea de dimensiuni va permite să vă încadrați chiar și în cele mai nestandarte modele de paturi.

Vino în showroom-ul de mobilă Bellona sau accesează https://bellona.md/ro/saltele, alege salteaua potrivită după necesitățile tale și profită de oferta lunii martie: la orice model ales primești 15% reducere + o husă impermeabilă CADOU.

Asigurăți un somn confortabil și sănătos cu saltelele Bellona și simte-te odihnit și plin de energie chiar din prima noapte.

Te așteptăm cu drag zilnic intre orele 9.00 - 20.00 pe strada

Calea Orheiului 120

060 220 333

bellona.md

Alăturați-vă nouă pe rețelele de socializare InstagramFacebookTikTok

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării