main logo
967

Bedding.md: Vânzări online și offline de produse textile pentru casă (P)

În prezent, pe piața din Republica Moldova activează o sumedenie de magazine offline, care oferă articole textile pentru casă într-o gamă largă de sortimente și calitate.

Bedding.md: Vânzări online și offline de produse textile pentru casă (P)

Dar de ce să mergeți să căutați aceste magazine prin oraș, să vă pierdeți timpul și să plătiți în exces, dacă există Bedding.md - magazinul online de articole textile și lenjerie de pat cu cel mai mare sortiment de produse din Moldova și cu cele mai multe showroom-uri private, în care puteți evalua pe viu calitatea produselor?

Bedding.md dispune de o linie de peste 300 de produse textile de înaltă calitate la prețuri accesibile. În magazinul online Bedding.md puteți achiziționa lenjerie de pat, plapume, perne, cuverturi, pături și halate de baie de la mărci de top din Turcia, Franța, Italia și alte țări. 

După plasarea comenzii, curierul livrează marfa destinatarului cât mai curând posibil și în orice regiune a Moldovei. În cazul în care achiziția, dintr-un motiv sau altul, nu a convenit clientului, produsul poate fi returnat în termen de 30 de zile de la plasarea comenzii.

Printre avantajele magazinului online Bedding.md se numără și posibilitatea de a vizita showroom-urile acestuia, pentru a selecta designul potrivit al produsului, a evalua calitatea țesăturilor și a croirii.

Showroom-urile magazinului sunt situate pe adresele:

- Str. Lev Tolstoi, 24/1 (magazinul OVR);

- Blvd. Ștefan cel Mare, 8 (Unic) etajul 5.

Magazinul online bedding.md a fost creat de către compania price.md.

Reamintim, platforma Price.md oferă magazine online în arendă. Acum, pentru a vă deschide propriul magazin online, nu mai trebuie să posedați abilități tehnice speciale și să alocați sume impunătoare din bugetul companiei. 

Cu platforma destinată magazinelor online Price.md, compania dvs. poate crea un site frumos și comod într-o singură zi. Prețul unui astfel de serviciu este de doar 399 lei, ceea ce constituie și taxa lunară pentru închirierea platformei. 

Vă dorim cumpărături plăcute!

Pentru mai multe informații despre posibilitatea de creare a magazinului online, ne puteți contacta la numărul de telefon: 079 970 999 sau prin e-mail: market@price.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării