main logo
1788

BAIC: Economic, ecologic și practic Ⓟ

Pentru întreprinderile mici sau mijlocii, creșterea și dezvoltarea sunt importante. Dar, un aspect și mai important este logistica urbană, care necesită utilizarea de echipamente specializate.

Per general, tendința și cererea mare de mașini electrice este în continuă creștere. Doar în 2021 s-au vândut 6,5 milioane de vehicule electrice, adică cu 109% mai mult decât în 2020. Dorind să facă lumea mai curate, prin reducerea impactului negativ al gazelor cu efect de seră asupra mediului, creatorii BAIC MOTORS au venit cu un concept nou de unitate în armonie cu natura.

Eficiență, fiabilitate, compatibilitate armonioasă cu mediul, și cu o capacitate impunătoare de stocare - aceste caracteristici aparțin unei mașini de la unul dintre cei mai mari producători chinezi, BAIC EV5 Full Electric. Modelul este unic prin dimensiuni și detalii, ceea ce merită o atenție deosebită din partea companiilor care au nevoie să transporte mărfuri. Veți economisi din cheltuieli, deoarece fiecare kilometru petrecut va costa doar 0,75 lei.

Automobilele cu baterii litiu-ionice nu sunt capricioase la întreținere. Un motor electric modern nu necesită reparații și practic nu există nimic ce se poate uza. Drept urmare, întreținerea regulată a unei mașini electrice se reduce doar la schimbarea filtrului de habitaclu, la actualizarea antigelului în sistemul de răcire a bateriei și la verificarea echipamentelor de iluminat. Este clar că aceasta este mult mai economă decât lista de întreținere de rutină cu care suntem obișnuiți.

Mașina BAIC EV5 este capabilă să parcurgă până la 210 km cu o singură încărcare, ceea ce este destul de impunător pentru activitatea urbană. Duba poate lua la bord până la 1180 kg. Capacitatea bateriei este de 32,3 kWh: o încărcare completă durează 6 ore de la o priză cu o capacitate de 220V, o încărcare rapidă durează doar 40 de minute. Costul dubiții electrice EV5 este de 21.900 de euro cu TVA inclus (20%).

Atunci când achiziționați vehicule BAIC de la un reprezentant oficial - GBS, puteți utiliza serviciul de leasing sau trade-in, precum și garanția mașinii de până la 3 ani sau 100.000 km, oricare dintre acestea survine primul.

Va așteptăm la:

Chișinău, st. Calea Orheiului 20/2
Telefon de contact 022-022-500

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării