main logo
668

Back to School: Livrare gratuită de laptopuri în toată Moldova ®

În ciuda soarelui de afară, foarte curând va veni toamna, aducând cu sine începutul unui nou an școlar.

Dacă mai recent, principalii ajutori ai elevilor și studenților au fost manualele, pixurile și caietele, astăzi un elev modern nu se poate descurca fără un laptop bun.

Laptopul permite căutarea materialelor suplimentare pentru lecții, lectura cărților recomandate la școală, culegerea textelor pentru referate și teme, precum și rezolvarea multor altor sarcini.

Cu ocazia începutului unui nou an școlar, magazinul online Pandashop.md lansează oferta “Back to School”: livrare gratuită de laptopuri în toată Moldova!

Procurarea unui laptop în magazinul online Pandashop.md înseamnă o alegere ușoară a modelului necesar, garantarea calității și livrarea mărfurilor în 2-3 zile lucrătoare în toată Moldova. În plus, puteți efectua achiziția în credit. 

Ultimele săptămâni de vară sunt momentul potrivit pentru a vă gândi la cumpărarea unui rucsac sau ghiozdan pentru elevul Dvs. Diferențprincipală între rucsac și ghiozdan este cadrul tare (solid), ceea ce prezintă un avantajdeoarece spatarul ferm ajuta la distribuirea egală a greutății pe spatele copiluluiprevenind apariția scoliozei.

De obiceimedicii ortopezi recomandă elevilor din clasele primare ghiozdane cu spătar ortopedic, care sprijină postura corectă a copilului.

Ghiozdanele ortopedice însă nu sunt ieftine și pot submina în mod serios bugetul familiei. De aceea, magazinul online Pandashop.md vă oferă ghiozdane și rucsacuri școlare în rate, fără dobândă și fără avans pe un termen de 6 luni.

Creditul 0% dobândă, oferit de www.Pandashop.md presupune procurarea ghiozdanului în rate fixe, în termen de 6 luni, achitând lunar a șasea parte din preț, fără dobândă sau comision. Aceasta este o ofertă foarte avantajoasă, care vă permite să achiziționați un ghiozdan ortopedic cu adevărat de înaltă calitate, chiar dacă nu aveți toți banii să îl cumpărați. 

Cumpărați un laptop sau un ghiozdan ortopedic în cadrul ofertei “Back to School” până la 15 septembrie și primiți cadou un card de reducere, pe care îl puteți aplica la următoarea achiziție.

Întreaga gamă de laptopuri.

Întreaga gamă de ghiozdane.

Pentru detalii, telefonați:

022 815-819

079 815-819 

060 815-819 

Doar placere de la shopping!

www.pandashop.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării