main logo
2655

Avia.md te duce gratis în Maldive: Câștigă o vacanță de vis Ⓟ

Cum Puteți Câștiga premiul mare? Pentru a fi eligibil pentru acest sejur de vis, trebuie pe avia.md să rezervi bilet de avion spre orice destinație, cu compania Turkish Airlines. Rezervă și achită biletele de avion până în luna august 2024, și automat intri în cursa pentru a câștiga un sejurul de vis în Maldive.

Avia.md te duce gratis în Maldive: Câștigă o vacanță de vis Ⓟ

Cum Puteți Câștiga premiul mare?

Pentru a fi eligibil pentru acest sejur de vis, trebuie pe avia.md să rezervi bilet de avion spre orice destinație, cu compania Turkish Airlines. Rezervă și achită biletele de avion până în luna august 2024, și automat intri în cursa pentru a câștiga un sejurul de vis în Maldive.

Pachetul turistic include cazare 6 nopți ALL INCLUSIVE Sun Siyam Iru Fushi 5*, bilete de avion tur/retur din Chișinău zbor cu Turkish Airlines, transfer Aeroport - Hotel - Aeroport, toate  permițându-vă să vă bucurați de facilitățile luxoase ale resortului, plajele cu nisip fin și apele cristaline ale oceanului.

Sun Siyam Iru Fushi - un refugiu exclusivist pe o insulă privată!

Sun Siyam Iru Fushi este considerat unul dintre cele mai top resorturi din Maldive oferind o experiență unică de vacanță cu o combinație perfectă de natură, confort și servicii de calitate.

Turkish Airlines - Partenerul Tău de Zbor

 Cu plecare din Chișinău, zborul către Maldive va fi operat de Turkish Airlines, cunoscută pentru confortul și serviciile de calitate oferite pasagerilor.

Nu Ratați Această Ocazie!

Explorați lumea cu bilete de avion Turkish Airlines și descoperiți frumusețea Maldivelor absolut gratuity, împreună cu AVIA.MD!

Accesează acum AVIA.MD și află toate detaliile despre VACANȚA GRATUITĂ ÎN MALDIVE!

AVIA.MD și-a început activitatea în 2002, în prezent fiind  una dintre cele mai mari companii din Moldova care vă oferă bilete de avion spre orice destinație a lumii. AVIA.MD este o platformă unică, un motor de căutare de ultimă generație pentru rezervarea online a biletelor de avion .

Ne găsiți pe adresa C. Negruzzi 5

Contactează-ne 022890890

Vă aşteptăm cu drag şi vă urăm succes!

Îți place ideea cu sejur gratis în Maldive? Abonează-te la paginile noastre: https://www.facebook.com/avia.md / https://www.instagram.com/avia.md/ 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării