main logo
1959

Asus Zenbook 14X OLED - un nou standard de excelență mobilă Ⓟ

Lucrul la birou de la 9.00 la 18.00 are avantajele sale, desigur, însă lumea modernă se îndreaptă tot mai mult către munca de la distanță, cu program care permite angajaților să-și gestioneze și să-și organizeze orele de muncă în funcție de necesitățile și confortul propriu.

Da, anume confortul, libertatea și flexibilitatea sunt cele trei avantaje ”magice” de care se bucură cei care lucrează de acasă sau … de oriunde.

Dar cum alegi un laptop potrivit așa încât lucru ”de oriunde” să se plieze perfect cu nevoile tale, așa încât să fii un angajat eficient, conectat pe deplin la lista de task-uri și la colegii de serviciu? Îți prezentăm noul - Zenbook 14X OLED - un laptop compact, ușor de manevrat, perfect pentru multitasking.   

De ce să alegi anume Zenbook 14X OLED?

  • Puternic, compact, ușor 

Laptopul Zenbook 14X OLED este puternic, compact și stabilește un nou standard de excelență mobilă. Are un design care combină eleganța clasică și tehnologia de ultimă oră: cântărește doar 1,39 kg și are o grosime de doar 16,9 mm. Îl vei putea lua cu tine oriunde, oricând fără să te simți constrâns/ă de greutatea sau volumul său.   

  • Tehnologie OLED care protejează ochii

Este dotat cu un ecran principal OLED tactil, care cunoaște două opțiuni: cu rezoluție 4K, sau 2,8K. Designul este Nano Edge, ceea ce presupune rame aproape invizibile: doar 3 mm pe stânga și dreapta. Raportul ecran-corp de 92% face ca imaginile redate să fie și mai captivante. Formatul este 16:10, ceea ce înseamnă mai mult spațiu pe verticală pentru bara de meniu suplimentară.  Panoul OLED e validat PANTONE pentru acuratețea redării, luminozitatea urcând până la 550 de niți. Afișează un negru pur și cele mai vii culori, acoperind 100% gama de nivel cinematografic DCI-P3. Tehnologia OLED îmbunătățește fidelitatea vizuală și protejează ochii prin reducerea cu până la 70% a emisiilor de lumină albastră dăunătoare. 

  • Compatibilitate cu dispozitivele periferice de ultimă generație 

Asus Zenbook 14X OLED este pregătit pentru utilizarea dispozitivelor periferice de ultimă generație. Dispune de toate porturile necesare, inclusiv două Thunderbolt 4 USB-C, cu suport pentru încărcarea rapidă, transferul cu viteze de până la 40 Gbps și extinderea imaginii pe două monitoare externe 4K UHD. Acestora li se adaugă o ieșire HDMI 2.0 și un port USB 3.2 Gen 2 tip-A, precum și cititor de carduri microSD.  

  • Siguranță și comoditate 

Bateria de 75 Wh oferă o autonomie de lungă durată, ceea ce înseamnă că nu te vei trezi cu bateria descărcată în timpul unei ședințe importante. De asemenea, laptopul poate fi deblocat printr-o singură atingere a butonului de pornire, care are încorporat un scanner de amprente. Pentru și mai mult confort, Zenbook 14X OLED este dotat cu o tastatură ergonomică ErgoSense și un touchpad inovator NumberPad 2.0. 

  • Laptopul Asus Zenbook 14X OLED este disponibil în două culori originale, carcasa având un design absolut special - inspirat de kintsugi, arta japoneză a restaurării ceramicii sparte. 

 Zenbook 14X OLED este recomandat atât pentru lucru cât și pentru divertisment. Interfața intuitivă, asemănătoare celor de pe smartphone, permite optimizarea fluxurilor de sarcini, așa încât să savurezi fiecare oră din programul tău de lucru. 

Laptopul ASUS Zenbook 14X OLED poate fi procurat de pe site-ul www.ultra.md, sau din showroom-ul ULTRA din strada Columna 170, unde vei găsi cel mare brand shop și cel mai mare asortiment ASUS din Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării