main logo
1837

Arron.md: Primul service Open Space din Republica Moldova Ⓟ

Suntem un service centru ce activează deja de 12 ani pe piață Republicii Moldova și ne enumerăm printre primii care au început sa ofere clienților servicii complexe de reparație calculatoarelor si telefoanelor. La moment am reparat peste 70.000 de dispozitive cu ajutorul a 20 meșteri calificați.

Pentru a oferi o experiență cât mai pozitiva clientului am hotărît sa elaboram un nou concept si anume  service Open SPACE permițând clienților să urmărească procesul de reparație în timp real.

Aceasta ne-a permis sa:

-Reducem timpul efectuării reparațiilor cu 30%;

-A dat posibilitatea ca clienții sa interacționeze odată cu meșterii care efectuează reparația;

-Clienții au devenit mai devotați service-ului datorită încrederii primite;

-Cecul mediu pentru client sa micșorat cu 10% , datorită minimizării timpului pentru reparație de către meșter;

Odată cu aceasta am implementat o noua metoda  pe site-ul arron.md de calculare a reparației ,  clientul are posibilitate sa introducă modelul telefonului si defecțiunea iar  site-ului sa ii ofere posibilele variante rezolvare a problemei  cu indicarea prețului si timpului reparației  care îți permite să calculezi singur prețurile pentru orice defecțiuni a tehnicii. Aceasta a permis ca utilizatorii site-ului sa aibă întotdeauna acces la prețuri chiar și în afara orele de lucru, acum nu mai este nevoie sa suni întotdeauna la service pentru a află prețul.

Ce ține de viitor, avem planuri să deschidem încă 2 service-uri în regiunea Râșcani și Buiucani, iar la pe întreaga tara sa facem puncte de primire a tehnici.De asemenea dorim sa implementam in 2023  posibilitatea ca clienții sa vadă cum se efectuează in direct reparațiile de dificultate si reparații televizoare.

Poate fi dificil să găsești un service de reparații onest și de încredere pentru dispozitivele tale - un service în care poți avea încredere și pe care să te bazezi pentru a face treaba rapid și eficient. Nu doriți să riscați ca dispozitivul să fie deteriorat în continuare sau să cheltuiți prea mulți bani pentru reparații. 

Ai nevoie de cineva care știe ce face, este la zi cu cea mai recentă tehnologie și se angajează să ofere lucrări de calitate la un preț rezonabil. La Arron Service Center, oferim reparații de top pentru telefoane, reparatie laptopuri și alte dispozitive electronice 

La momentul dat la Arron Service in topul reparațiilor sunt reparații iPhone  si a altor branduri, Oppo, Huawei , Samsung, Xiaomi, MacBook , Asus , Acer .La toate serviciile inclusiv si la servicii de deservire se oferă garanție pana la 5 ani

Pentru a afla mai mult despre noi urmăriți-ne pe  :Instagram.com , arron.md și Facebook: arron service. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării