main logo
1411

Aqua unIQa a anunțat despre lansarea noului Still (P)

Recent, pe data de 30 mai, brend-ul Aqua unIQa a primit premiul „Marca comercială a anului” și premiul pentru realizările în domeniul calității, în urma rezultatelor obținute pentru anul 2018.

Aqua unIQa a anunțat despre lansarea noului Still (P)

Astăzi, directorul companiei, dn-ul Vasile Bejenari, anunță despre extinderea liniei comerciale Aqua unIQa cu noul produs STILL.

„Premiile obținute – reprezintă recunoștința consumatorilor, dar acesta nu este un motiv de stagnare” – spune Vasile Bejenari. Noi vom continua să surprindem și să-i încântăm pe consumatorii noștri, vom face totul pentru ca produsele moldovenești să nu cedeze celor europene.

Aqua unIQa are grijă de consumatori și ia în considerare dorințele acestora. Tocmai din acest motiv a apărut noul STILL.

La începutul sezonului de vară Aqua unIQa a lansat un produs care potolește perfect setea.

STILL – este o bătură de un nou nivel, analogia căruia nu este produsă în Republica Moldova. Aqua unIQa STILL este o băutură cu conținut de suc, necarbogazoasă, fără coloranți, cu adaos redus de zahăr.

Vă asigurăm că va fi pe gustul tuturor și nu va lăsa pe nimeni indiferent. Asortimentul include gusturi precum lamâie, piersic, grepfrut și merișor. Fără mixuri, produsul e exclusiv și natural.

Sperăm că gustul și aspectul unic al produsului vor fi pe placul consumatorului, iar munca depusă de echipa noastră va fi apreciată.

*Still – tradus din engleză - calm. Acesta definește în mod clar noul nostru produs.

Aqua unIQa STILL. Gust impecabil. STILL impecabil.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării