main logo
30797

Aplicația Știri.md, lansată pentru utilizatorii de iOS și Android

Echipa unuia dintre cele mai citite portaluri de știri din Republica Moldova, Știri.md, anunță lansarea aplicației mobile pentru utilizatorii de iOS și Android.

Acum puteți afla cele mai importante știri din Republica Moldova și din întreaga lume, utilizând o singură aplicație cu interfață simplă care oferă navigare comodă.

Aplicația pune la dispoziția utilizatorului fluxul de știri, topul celor mai citite noutăți ale zilei, ale săptămânii și ale lunii. 

Breaking News sunt știrile marcate cu galben în feedul de noutăți pentru a indica evenimentele de importanță majoră ale zilei.

News Alert e folosit pentru a indica știrile importante ale orei, fiind marcate cu roșu.

Declarațiile importante apar în feedul de noutăți cu albastru pentru a completa tabloul unui subiect de actualitate.

Utilizatorii care au instalat aplicația pot lăsa comentarii la noutăți și pot trimite redacției informații care merită să devină știre. 

Aplicația Știri.md poate fi descărcată gratuit acum atât de pe AppStore, cât și de pe Google Play

Știri.md reprezintă un portal de noutăți lansat în mediul online în aprilie 2018, care a ajuns rapid în topul celor mai citite site-uri de știri din Moldova.

Platforma oferă cele mai importante și interesante noutăți politice, economice, sociale și de divertisment atât din Republica Moldova, cât și din întreaga lume.

Sloganul Știri.md este „Noutăți din prima sursă”. Așadar, pe site veți găsi cele mai proaspete și veridice știri în limba română.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării