main logo
3632

Apartamente cu 2 și 3 odăi la Ciocana, de la compania Solomon Construct (P)

Acest ritm accelerat și haotic al vieții cotidiene ne obosește, ne trimite într-o stare de agitație...și tot ce ne dorim la sfârșit de zi e să ajungem acasă, acolo unde să domine liniștea și pacea.

Dorim să ne lăsăm copiii să se joace afară, fiind convinși că sunt în siguranță. Să luăm cina și să ne relaxăm cu o ceașcă de ceai, privind peste geam la natura din apropiere.  

Compania ”Solomon Construct” a găsit locul care le cuprinde pe toate cele enumerate și a dezvoltat proiectul imobiliar care aduce echilibrul în viețile Dumneavoastră. 

Complexul Locativ amplasat pe bd. Mircea cel Bătrîn 35 împărtășește aceleași viziuni pe care fiecare le are asupra unui trai armonios, reușind să satisfacă standarde înalte, potrivindu-se perfect familiilor care dispun de un buget restrâns. 

Pentru a satisface necesitățile și dorințele celor care doresc să-și cumpere o locuință, am conceput o gamă largă de tipologii de apartamente, cu suprafețe utile variate și un nivel înalt de funcționalitate a spațiului. Apartamente cu 2 odăi, de la 54 până la 73 de metri pătrați, apartamente cu 3 odăi de la 80 la 93 de metri pătrați, cu prețul de pornire de doar 539 de euro pentru un metru pătrat

Petru apartamentele cu 3 odăi, de 93 de metri pătrați am pregătit și o ofertă atractivă - 49.999 euro.

Făcând această alegere, obțineți mai mult decât o locuință, Dumneavoastră procurați confort și calitate sporită: 

- Ascensoare ”Baslift” 

- Ferestre 4S camere

- Interfon pentru fiecare apartament

- Uşi metalice, 70 kg

- Centrală termică Immergas

- Încălzire prin pardoseală în bucătărie

- Camere de supraveghere

- Materiale de construcţii de calitate europeană

- Echipă de oameni competenţi

Conceptul pe care îl propunem livrează  valoare și, pentru oricine se familiarizează cu el, devine de nerefuzat: 

 - Zonă de parc

- Curte cu acces limitat

- Parcare subterană

- Parcare supraterană

- Teren de joacă pentru copii

- Teren cu aparate de fitness

- Tomberoane pentru gunoi

Iar asta nu e tot! La procurarea oricărui apartament, primiți în dar și sistem de încălzire prin pardosea în bucătărie, pentru că momentele petrecute cu cei dragi în jurul mesei sunt speciale!

Experiența noastră de până acum demonstrează că punctualitatea este pusă în loc de cinste în cadrul companiei noastre, de aceea,darea în exploatare va avea loc pe 31 decembrie, fără întârziere! 

A mai rămas foarte puțin timp până atunci, grăbiți-vă să alegeți ceea ce contează mai mult – locul în care să vă simțiți în siguranță împreună cu familia Dumneavoastră! 

Contactați-ne acum la numărul de telefon 067555000, urmăriți-ne pe www.solomon.md sau vizitați-ne în oficiul de pe str. M. Sadoveanu 9/1 și începeți de astăzi să vă scrieți povestea într-o casă nouă, locul în care să vă investiți speranțele, visele și dorințele, fundație pentru un viitor luminos. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării