main logo
3170

Andy’s: Bucurați-vă de noile delicii culinare Ⓟ

Cea mai populară reţea de restaurante Andy’s a pregătit din nou ceva special pentru noi. Odată cu venirea vremii reci, meniul său s-a îmbogățit cu mai multe feluri de mâncare care oferă energie şi îmbunătățesc starea de spirit.

Toamna târzie face loc anotimpului rece, aceasta este perioada când îţi doreşti să savurezi bucate calde cu arome bogate, care să vă ofere o dispoziție excelentă. Veniți în cel mai apropiat restaurant Andy's pentru a vă bucura de o adevărată experienţă culinară, veţi simți grija cu care a fost creat noul meniu pentru tine.

Scrob cu somon

Micul dejun perfect pentru o zi excelentă și o dispoziție minunată. Un scrob ușor cu frunze proaspete de salată și roșii coapte la cuptor completează armonios somonul sărat și bagheta crocantă cu cremă de unt. Mmm!

Mușchiuleț de porc

Carne de porc fragedă și cartofi gratinați cu ciuperci și cremă de brânză. Savurați fiecare îmbucătură și revigorați-vă!

Năut înăbușit cu cârnăciori

Bucătarul a adunat cu grijă tradițiile și le-a adăugat o doză de fantezie, rezultând o adevărată capodoperă pe farfurie. Pentru a o crea, năutul este gătit cu un sos de legume și servit cu cârnați de porc suculenți, castraveți murați crocanți și o chiflă specială.

Dorado copt cu legume

O sărbătoare pentru cei dedicați unei alimentații sănătoase. Dorada este coaptă cu dovlecei, cartofi și ardei gras, iar apoi este adusă la perfecțiune cu adăugarea de măsline, busuioc și sos de roșii cu mirodenii. Veți experimenta nu doar plăcere gastronomică, ci și estetică.

Rulouri cu vinete

Doriți să simțiți gustul confortului și căldurii sufletești? Încercați rulourile de vinete umplute cu umplutură fantastică de brânză cu brânză de oaie, sos de roșii și tocătură de pui. Mozzarella, nucile și busuiocul adaugă un accent special.

Baba Ganoush cu legume

Un fel de mâncare cu accente orientale care reflectă perfect toamna din Moldova cu aroma sa magică de copilărie, care încântă sufletul. Icre de vinete coapte, tahini, nuci, roșii coapte, multă verdeață și lipie.

Salată cu carne de vită

Dă putere, încarcă cu energie și bucură ochiul. Este o veritabilă expresie gastronomică - cea mai bună carne de vită, sfeclă coaptă, roșii, castraveți, ciuperci, quinoa, bulgur și sos tzatziki.

Punch de ghimbir cu mandarine

Ceai de plante și piure de mandarine, suc proaspăt de lămâie, miere, mentă și ghimbir. Este o băutură adevărată pentru sănătate, cu un gust de neuitat și o prezentare fantastică!

Nu ați mai băut un astfel de vin fiert! În această feerie a gustului se îmbină vin roșu, suc de rodie, sirop de fructe de pădure, miere, lămâie, portocală și condimente aromate - cuișoare și anason. Fiecare înghițitură de vin fiert Andy's oferă plăcere, încarcă cu energie și aduce magia sărbătorilor de iarnă mai aproape.

Iarna e aproape! Veniți la Andy's, aduceți-vă prietenii și familia și întâmpinați frigul pregătiți. Bucurați-vă de bucatele din noul meniu Andy's.

Comandați preparatele pe site-ul www.andys.md sau la telefonul 022-210-210 și vom livra preparatele preferate chiar la ușa Dvs.

Urmăriți-ne pe:

andys.md

facebook.com/andysclubmd

instagram.com/andys.md/

Adresa restaurantelor e aici:

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării