main logo
1714

AMIC – 20 ani pe piața imobiliară (P)

Compania «AMIC» din momentul înregistrării în 2 iulie 1999 şi-a stabilit obiective ambițioase, ce ar permite prelungirea termenului de achitare a locuințelor achiziționate, micşorarea semnificativă a ratelor dobânzilor la credite și asigurarea accesului la resurse financiare pentru majoritatea persoanelor, care au nevoie de îmbunătăţirea condițiilor de trai.

AMIC – 20 ani pe piața imobiliară (P)

Un aspect important, cărui i se acordă mult timp și resurse ate aplicarea diferitor modalități de plată.

«AMIC» a fost în măsură și continuă  să ajute clienții săi la înregistrarea viitoarelor locuințe în registrul imobiliar. Activitatea rodnică îndelungată a Companiei a reușit să se materializeze în construcția  a 49 de blocuri locative, cu mai mult de 3.000 de apartamente și o suprafață totală de peste 240 mii m2. 

Toate edificiile construite de către compania «AMIC» sunt proiectate conform standardelor europene, ridicate cu utilizarea materialelor de construcție de înaltă calitate și cu aplicarea forţei de muncă calificate. Casele sunt echipate cu profiluri din PVC moderne, cazane de la producători renumiţi și ascensoaresilențioase, cu viteză variabilă.

În următorii ani, «AMIC» planifică construcția numeroaselor complexe rezidențiale, destinate celor mai variate categorii de cetățeni. Acestea vor fi amplasate în toate sectoarele capitalei și dotate cu cea mai completă infrastructură. Locuitorii acestor case vor putea avea acces direct la transportul public și centrele comerciale, școli, grădinițe și unităţi sportive.

Proiectele grandioase ale companiei «AMIC» satisfac pe deplin nevoile clienților săi, deoarece sunt create anume pentru ei, adeverind toate așteptările acestora și garantînd că astfel va fi şi peviitor. Succesul soluțiilor și strategiilor companiei «AMIC» este sinergia modalităților de poziționare și de creștere a notorietății companiei pe piața imobiliară.

Nu în ultimul rând, pentru o dezvotare de succescompania «AMIC» promovează în rândul angajaților valorile sale fundamentale precum ca: standarde profesionale înalte, integritate, demnitate și perceperea consumatorului ”în capul mesei”. 

Peviitor compania «AMIC» va menține orientarea spre consumator, spre cerințele lui, menținînd  modul de abordare al fiecărui client în parte și oferind cea mai înaltă calitate a  construcțiilor, acestea fiind elementelede bază a principiului de afaceri a companiei. 

https://ipoteca.md/ro/

www.facebook.com/amic.moldova/

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării