main logo
1787

Alvar Service: Curele pentru combine agricole în Moldova ®

Astăzi ne aflăm la magazinul Alvar Service SRL, unde directorul de vânzări Pavel Filatov a acceptat să ne ofere un interviu și să ne răspundă la întrebările ce țin de alegerea corectă a curelelor, rulmenților, filtrelor și alte piese de schimb pentru combine, precum și pentru alte mașini agricole în Moldova.


-Pavel, o întrebare care îi interesează pe toți agricultorii din Moldova: Este mai bine să  procuri curele originale pentru combină sau analogiile acestora?

-Haideți mai întâi să ne clarificăm, ce aveți în vedere atunci când spuneți originale?

-Spunând originale mă refer la curelele produse de Claas sau John Deere

-Uzinele producătoare de combine, fie acestea Claas, Sampo, John Deere sau Case, nu produc curele. Ei fac comandă de acestea de la întreprinderile specializate în acest sens. Pur si simplu, producătorul marchează piesele cu logotipul clientului.

De exemplu, curelele pentru combinele Claas se produc la întreprinderile Optibelt și Contitech-Continental. John Deere face comandă de curele exclusiv de la uzina Gates. Însa, informațiile concrete privind acest subiect, producătorul încearcă să nu le divulge.

Astfel, cumpărătorul așa-zisului original, deseori achită 40% - 30% doar pentru logotipul de pe curea.

-Atunci ce-i de făcut ce alternative găsim pe piață?

-La Alvare Service aveți ocazia să procurați curelele variatorului de o calitate identică a celor de la Gates, Optibelt sau Continental-Contitech - după parametri acestea sunt la fel ca originale, pe când prețul este mult mai mic, având de asemenea logotipul brend-ului.

   

De asemenea, furnizăm pe piață curele pentru combine mai ieftine, deși raportul dintre calitate și preț depășește uneori pe cel al curelelor originale. De exemplu cu uzina ceha Rubena și cu cea poloneză SANOK, noi lucrăm după principiu că, calitatea curelelor noi o alegem singuri. ÎmpreunĂ cu specialiștii de la Rubena, noi majorăm capacitățile curelelor, în dependență de nodurile combinei pe care acestea vor fi instalate.

Curelele Rubena și SANOK Rubber de o astfel de calitate sunt furnizate în exclusivitate doar de Alvare Service SRL.

Rezistența acestora la uzare diferă de cureaua originală sau, de analogul său german nu mai mult de 20%, iar prețul mai mic decât cel al originalelor sau a producătorilor renumiți cu 80%. Astfel, economisiți semnificativ.

De asemenea, pe lângă curelele Gates, Optibelt, Continental-Contitech, Roulunds, Rubena și SANOK Rubber, noi comercializăm și pe cele a producătorului Tagex.

Aceasta este o companie germană, ce implementează soluții optime în ceea ce privește raportul dintre calitate și preț. Experții lor pe an ce trece îmbunătățesc calitatea curelelor, majorând ușor prețul.

-Ce curele recomandați să procurăm? 

Fiecare alege pentru el, este el gata să plătească încă 50% doar pentru inscripția „original” și este gata să achite 100% doar ca curelele să lucreze mai departe doar de 20%.

În concluzie aș vrea să spun cu maximă certitudine că, nu este bine să instalați la combine curele de o calitate proastă sau, analogiile diferitor brenduri, care din păcate sunt foarte multe pe piața din Moldova. Această curea nu doar că riscă să se defecteze în perioada de lucru, dar și să rupă alte curele sau alte mecanisme ale combinei. Mai mult, defectarea combinei în perioada de recoltare riscă să vă coste mult mai mult decât o curea de calitate.

Compania Alvar Service este unicul furnizor din Moldova de curele pentru combinele agricole, ce vă oferă garanții. Cu toți producătorii de curele noi lucrăm la direct, fără intermediari. Astfel, orice întrebare ce ține de calitatea curelelor poate fi confirmată de certificatele de calitate prezentate de producător.


Eu și echipa mea vă asteptăm la magazinele noastre. Cu mare drag vă vom ajuta să procurați curelele necesare.
MAGAZIN DE AGROPIESE PENTRU COMBINA CLAAS, JOHN DEERE, SAMPO, CASE, FORTSCHRITT, NEW HOLLAND ȘI A ALTOR MĂRCI AGRICOLE DE IMPORT

Adresa: Magazinul Alvar Service SRL
Cla

Clădirea Moldagrotehnica etajul 1
Șos. Muncești 271, or. Chișinău

Directorul magazinului: Filatov Pavel

Tel: 060666961

Тel: 069404169

Tel: 022636494

Email: alvar-service@mail.ru

www.agropiese-alvar.md

Program de lucru:
luni-vineri: 08:00-17:00
Sâmbătă: 08:00 — 13:00
Duminică – zi liberă

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării